Popularnost širokih modela pantalona i farmerica ni s novom sezonom ne opada, a novi modni trendovi i dalje pokazuju veliku sklonost prema ovim udobnim modelima.

Čak i slavna Dženifer Lopez polako odustaje od skinny modela i isprobava nove baggy forme od pre 10 godina, dok je ostatak sveta već uveliko opsednut širokim farmerkama i nogavicama.

Njihova popularnost nimalo ne čudi obzirom da ceo modni svet priželjkuje opušteniji kroj farmerica koje skrivaju struk, a to nam je preko potrebno nakon meseci koje smo proveli u trenerkama i helanka kod kuće.

Čak i Dženifer Lopez nosi trend baggy farmerica.
JOCE/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U kolekcijama za proleće i leto 2022. dizajneri kao što su Molly Goddard, Rejina Pyo i Peter Do predstavili su neverovatno cool baggy farmerke koje su savršene za kreiranje šik modnih kombinacija.

U svetu slavnih i modno osvešćenih Hejli Biber, Rijana i ostale dame s oduševljenjem su prigrlile ovaj modni trend. Široke baggy modele farmerki, s modelima Vetementsa i Balenciage kao favoritima, spojile su s kultnim modnim dodacima i pokazale stajlinge koji će mnogi vrlo verovatno kopirati.

Rijana obožava trend širokih farmerki.
BeautifulSignatureIG / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sviđao vam se ovaj model ili ne, činjenica je da su farmerke modni klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Prave vladarice uličnog stila sjajno se prilagođavaju modnim menama, a nova sezona pred nama donosi zaista uzbudljive komade koji u jednakoj meri omogućuju udobnost i veliku dozu stila.

Hejli Biber rado nosi trendi baggy široke farmerke.
Instagram 

Ako još niste pronašli svoj savršen par farmerki, na ove modele se uvek isplati baciti oko.