Ukoliko se pitate koji će trendovi vladati u 2022. godini, glumica Kejti Holms ima odgovor! Njen stajling otkriva za kakvim modelom farmerica će se pomamiti svi ljubitelji mode.

U ležernom dnevnom izlasku Kejti je pokazala vrlo casual stajling upotpunjen farmerkama s određenim karakteristikama koje ih čine it komadom. Naime, u mesecima pred nama vladaće modeli dužih nogavica, a oni kraći, barem na neko vreme, odlaze u istoriju.

Farmerke sa skraćenim nogavicama, dugo su bile jedan od najpoželjnijih modela, ali sada ih polako zamenjuje novi trend: ekstra duge farmerice.

Ovaj model polako, ali sigurno osvaja modni svet, a to dokazuje i chic dnevni stajling glumice  koji je uključivao jednostavnu majicu s kapuljačom, crnu torbu preko ramena, mokasine - i ekstra duge farmerice koje zbog dugih nogavica deluju vrlo casual.

Ovaj model već se nalazi u ponudi brojnih high street brendova i definitivno ima potencijal da se nametne kao must-have modni predmet. Modeli koji će svoj veliki trenutak doživeti 2022. obično su široki, imaju tipično ravne nogavice i visok struk.

Taj detalj, ovaj jednostavan model farmerica čini prepoznatljivim komadom, središtem outfita, koji nudi brojne mogućnosti kada je u pitanju kreiranje stajlinga.

Za ležerne kombinacije možete ih upariti s patikama i udobnim majicama, a za nešto doteraniji izgled tu su kombinacije sa štiklama, kardiganima i romantičnim bluzama.