FARMERKE KOJE ISTIČU STRUK BOLJE OD SKINNY MODELA: Ona zna kako da od jednostavnih komada napravite efektnu kombinaciju

Blejk Lajvli uslikana je u Njujorku u casual izdanju, a za oko su nam zapale farmerke koje ističu struk

Blejk Lajvli s razlogom nosi nadimak Modna ikona
Profimedia 

Blejk Lajvli je sa suprugom Rajanom Rejnoldsom prošetal ruku pod ruku centrom Njujorka, a za svoj jesenji outfit lepa glumica odabrala je kombinaciju u svom prepoznatljivom modnom stilu.

Da se od tri jednostavna i svakodnevna modna komada može napraviti upečatljiva i dobra kombinacija pokazala je i Blejk svojim posjednjim izdanjem za šetnju Njujorkom.

Klasičnu crnu rolku s širim rukavima ukombinovala je uz svetlo plave tekas farmerice visokog struka koje je podvrnula. Iako nije skinny, ovaj model jako dobro ističe žensku figuru, naročito struk koji je Blejk dodatno naglasila crnimkaišom sa zlatnom kopčom u obliku loga modne kuće Gucci.

Blejk je jednostavnu kombinaciju učinila veoma zanimljivom i efektnom.
BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Od obuće je odabrala crne čizmice na vezivanje sa crvenim đonom što ovaj model čini još zanimljivijim i više šik. Tašna presvučena materijalom nalik tvidu i ukrašena svetlucavim detaljima savršeno je zaokružila jesennji street style lepe glumice.

Blejk Lajvli s razlogom važi za modnu ikonu.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Blejk Lajvli važi za modnu ikonu, i inspiracija je mnogima, a više njenih modnih izdanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

@TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Glumica važi za modnu ikonu

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši