Blejk Lajvli, osim što je jedna od omiljenih glumica, spada i u red najstilizovanijih, a godinama ne silazi za vrha lestvice najlepših žena sveta.

Zato je veoma teško poverovati da je i ona nekad bila na meti ismevanja vršnjaka i to upravo zbog izgleda.

Kako je bila mala, bila je em veoma visoka em plava, te su je zvali "velikom, groznom ptičurinom", a često su ismevali njen nos koji je glumica nešto kasnije i operisala.

Glumica je o tom periodu retko govorila, a jedini put kada se na to osvrnula bilo je na njenom Instagramu pre izvesnog vremena, kada je pozirala pored Big Bird-a, junaka iz čuvene Sezam Street" dečije emisije.

Blejk Lajvli nekada su ismevali zbog izgleda
poritnscreen/instagram 

- Deca su me ismevala u osnovnoj školi i nazvali su me Big Bird. Slavimo prijateljstvo sa stvarima koje su nas nekada povređivale - napisala je tada, a na mrežama su se mogle naći ispovesti nekih njenih školskih drugara koji su potvrdili da su glumici svojevremeno pojedinci davali veoma ružne nadimke.

Danas je Blejk jedna od najglasnijih kada su u pitanju ovakve stvari, osnaživanje žena i međusobna podrška. Iznela je i svoj stav o feminizmu i trenutnoj, kako je nazvala "pobuni žena" u Holivudu.

- Trenutno se dešava pobuna žena. I to je veoma važno. Kada naučiš da možeš sam sebi da stvoriš prilike i da ne mora da bude onako kako ti je nametnutno, to menja sve. A pravi feminizam znači da žene mogu da rade šta god žele. Ne mislim da moram da biram, niti ičeg da se odričem. Zašto bih?! - zaključila je lepa glumica, a još njenih fotografija, te kako danas izgleda, pogledajte u galeriji ispod:

@TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Blejk Lajvi danas