Ako se ijedan par u Holivudu smatra savršenim to su onda Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli bez konkurencije.

Njihova priča zaista deluje kao da je deo nekog romantičnog filma, na koju mnogi reaguju sa - želim i ja to!

Iako su zajedno od 2011. godine, i dan-danas deluju zaljubljeno kao prvog dana, a za deceniju veze dobili su tri ćerke, iako se u poslednje vreme šuška da je lepa glumica ponovo u drugom stanju.

Ipak, čak i da su nagađanja istinita, teško da ćemo to saznati u skorije vreme, s obzirom da su poznati kao neko ko privatni život čuva daleko od očiju javnosti, a to je, po mišljenju mnogih očigledno njihov recept za bračnu sreću.

rajan rejnolds
printscreen/youtube 

I Blejk i Rajan retko pričaju o detaljima iz života van kamera, a jedno o drugome govorili su samo reči hvale. Zato je sve i iznenadilo nedavno gostovanje glumca u emisiji kod čuvenog voditelja Džimija Falona kada je prvi put progovorio o nekim pikanterijama iz bračnog života.

Naime, voditelj je intervju započeo potpuno bezazleno pitanjima "Kako je Blejk, kako su deca...", na šta je glumac odgovorio:

"Znate, svi su dobro. I Blejk je odlično, premda ne volimo pitanja o privatnom životu. Seks je potpuno normalan."

Džimi Falon bio je potpuno iznenađen odgovorom, s obzirom da se zakleo da ga neće pitati ikakva pitanja o njegovom ljubavnom životu, a Rajan je nastavio:

"Stisni seksualne kočnice, Džimi", našalio se.

rajan rejnolds dzimi falon
printscreen/youtube 

"Nisam postavljao nikakva lična pitanja, a ti se odmah upuštaš u to. Smiri se Barbara Volters, polako", odgovorio je Falon aludirajući na čuvenu voditeljku poznatu po škakljivim pitnjima.

Šalu na stranu, Rajan Rejnolds je nedavno otkrio šta čini njegov devetogodišnji brak tako jakim:

"Mi sebe ne shvatamo previše ozbiljno, ali smo i prijatelji", rekao je nedavno za Entertainment Tonight.

"Zaljubiti se je sjajno, ali da li se volite? To je pitanje koje morate sebi da postavite", rekao je glumac i dodao:

"Uvek smo se voleli. Rastemo zajedno. Učimo jedni od drugih. Dakle, da, srećan sam što imam prijatelja u svemu ovome."

rajan rejnolds blejk lajvli
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Zapravo, kada se osvrnemo na njihov skoro 10 godina dug odnos slobodno se može reći da braćnu sreću "duguju" i međusobnom javnom "ismevanju" i "vređanju", te svojim interakcijama ćesto zabavljaju i svoje pratioce.

Rajan je kod Falona priznao i da ga pored Blejk zadirkuju i njegove ćerke. "Tako je to kada si okružen sa ženama, Drži se Rajane", poručio mu je voditelj, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, Shutterstock Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds