Popularnost širokih nogavica ni s novom sezonom ne opada, a novi modni trendovi i dalje pokazuju veliku sklonost prema ovim udobnim modelima.

Čak i slavne Dženifer Lopez i Dženifer Aniston polako odustaju od klasičnih skinny modela, ali ne i od uskih modela zvonastih nogavica poznatijim kao - zvoncare.

Njihova popularnost nimalo ne čudi obzirom da ceo modni svet priželjkuje opušteniji kroj farmerica koje idužuju figuru i prave oblik najženstvenijeg peščanog sata.

Dženifer Lopez nosi najpopularnije zvonaste farmerke.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako Dženifer Lopez i Dženifer Aniston nemaju sličan modni stil, oko jednog komada našle su kompromis.

Reč je o pomenutim zvono farmerkama, a zanimljvo je da su ih čak i stilizovale na sličan način.

Dženifer Aniston nosi farmerke zvono kroja, kao i Dženifer Lopez.
GHOST / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Anistonova je izabrala farmerke od svetlog džinsa sa većim džepovima, a upotpunila ih je crnom rolkom i crnim čizmicama od antilop kože, te velikom, crnom kožnom torbom sa drvenim ručkama.

Džej Lo se opredelila za tamnosive zvono farke, a takođe ih je iskombinovala sa crnom rolkom od trikotaže i velikom tašnom.

Dženifer Lopez i Dženifer Aniston nose iste farmerke zvono kroja.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako su ga poznate dame kombinovale na jednostavan način, ovaj tip farmerki pruža ogromne mogućnosti eksperimentisanja, a u poređenju sa običnim, uskim džinsom je efektniji i zanimljiviji, te daje poseban pečat svakom stajlingu.

Velika prednost ovakvog modela je da u kombinaciji sa visokim potpeticama briše kilograme i vizuelno izdužuju noge u trenu!