Zvezda brojnih domaćih TV ostvarenja Jelisaveta Orašanin ne prestaje da iznenađuje svojim modnim izdanjima koja su od glave do pete sklopljena po poslednjem trendu.

Supruga košarkaša Miloša Teodosića, koja je nedavno ugradila silikone u grudi, još jednom je pokazala zašto je mnogi uzimaju za primer odlično obučene žene.

Dosta trendova od prošle sezone su nastavili svoju dominaciju i u ovoj, a tu svoje mesto svakako pronalaze i farmerke širokih nogavica.

Ovog proleća možete investirati u kvalitetne farmerke širokih nogavica koje nude sto i jednu opciju za kombinovanje, ali pripazite na model koji ćete odabrati.

Ukoliko želite da se vaš outfit sastoji od komada koji su po poslednjem trendu, poput Jelisavete, onda se opredelite na farmerke sa cut out detaljima.

Reč je otvorima između džepova i gajki farmerica koji otkrivaju malo kože, a ne izgledaju nimalo vulgarno, već totalno modno osvešćeno.

Iako je reč o proslavi rođendana, Jelisaveta se odlučila za ležernu, ali ženstvenu odevnu kombinaciju u kojoj se osećala komforno tokom celog dana.

Kako su duboke farmerke sa neodoljiv detaljima oko bokova i crop top džemperčić, kao i bele patike bile perfektan izbor za proslavu rođendana, pogledajte u galeriji:

Instagram Farmerke Jelisavete Orašanin su pun pogodak ukoliko planirate sledeću kupovinu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!