Ako se ijedan komad vratio na velika vrata ove sezone, to su definitivno kožne pantalone.

Poznate dame već su ih uvrstile u svoj stil, a posebno se izdvojio jedan model koji ne pristaje baš svakoj građi.

Primera radi, naša poznata glumica Jelisaveta Orašanin poznata je kao neko ko voli da svoju vitku liniju, a pogotovo duge, izvajane noge istakne u prvi plan. Nedavno se fotografisala u veoma zanimljivom izdanju, odabravši beli top ispod kog je virio providan korset i sako, a sve to povezala je dubokim kožnim pantalonama sa zvonastim nogavicama i sa izrezima sa strane.

Model kožnih pantalona koje je izabrala Jelisaveta Orašanin nisu za svakoga.
printscreen/instagram 

Po mišljenju mnogih, upravo ovaj model je "wanna be" većine devojaka, jer se lako kombinuje kako uz elegatnija izdanja, tako i uz ležernija.

Jelisaveta Orašanin fotografisala se u najmodernijem modelu kožnih pantalona.
printscreen/instagram 

Koža je trendi materijal koji izgleda veoma skupoceno i provokativno, čak i kada je reč o pristupačnoj eko varijanti. Ove zime možete investirati u kvalitetne kožne pantalone koje nude sto i jednu opciju kombinovanja, ali pripazite na model koji ćete odabrati.

Ove godine kožne pantalone i te kako su u modi, ali treba voditi računa na model koji će vam najbolje pristajati.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Model koji je izabrala Jelisaveta sjajno pristaje mršavijim devojkama, te je svet modnih stručnjaka da ukoliko imate koji kilogram viška ipak izaberete nešto šire modele. Takođe, nižim devojkama bolje stoje potpuno uski modeli, a ne sa zvonastim nogavicama jer ih to može dodatno skratiti, a u galeriji ispod pogledajte kakvi su sve modeli popularni ove zime:

Print Screen/Zara, Print screen / Stradivarius Kožne pantalone ove sezone su must have

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!