Ništa tako ne govori glamur kao frizura po kojoj je slavna pevačica Dženifer Lopez prepoznatljiva.

Krupne lokne ne samo da daju kosi volumen, već su fantastičan izbor kad želite da izgledate poput dive iz holivudskih filmova.

Ovaj trend vraća se na velika vrata tokom 2022. godine, te ne sumnjamo da će biti jedan od omiljenih u narednom periodu. Ipak, iako ste do sada za ovako nešto morale da posetite frizera, zapravo postoji način da dobijete isti efekat i u "kućnoj radinosti".

Doduše, uz par trikova i "pomagala".

Korisnice na TikToku su opsednute krupnim loknama kakve nosi Džej Lo.
printscreen/tikTok 

Na društvenoj mreži TikTok, ženske korisnice postale su opsednute sa priborom za kosu koji se verovatno nalazi u zadnjem delu ormarića za ulepšavanje vaše mame. Radi se o dobro poznatim velikim viklerima.

Lokne kakve nosi Džej Lo možete dobiti uz pomoć električnih rolera.
pritnscreen/tiktok 

Nekada su žene sedele satima kod frizera, a potom strpljivo čekale ispod haube dok se vikleri zagrevaju, ali srećom, sada je došlo vreme za nove tehnike. Pre svega, za ovako nešto potrebni su vam veliki vikleri, jer Džej Lo frizuru ne možete dobiti uz pomoć malih.

Dženifer Lopez prepoznatljiva je po krupnim loknama.
pritnscreen/instagram 

Takođe, preporuka je da pazarite takozvane tople, odnosno električne viklere koji će učiniti da vaša frizura duže traje. Njih možete nabaviti usvim bolje snadbevenim prodavnicama tehnike, a cena se u proseku kreće između 1.500 i 3.800 dinara.

Ukoliko vam je ovo mnogo novca, isti efekat možete dobiti i klasičnim viklerima, ali je potrebno da u ceo proces uključite i penu za kosu, kao i fen. Pogledajte u nastavku tutorijal:

KRUPNE LOKNE PO KOJIMA JE PREPOZNATLJIVA DŽEJ LO: Evo kako da ih napravite kod kuće, bez pomoći frizera TikTok/olivia.caputo/alysilverio

Dakle, za najbolje rezultate počnite sa čistom, fenom osušenom kosom. Podelite je u pramenove, poprskajte lakom i nanesite penu, a zatim počnite da uvijate kosu oko viklera od vrhova do korena. Ostavite da stoji sve dok se vikleri ne ohlade ili, ako koristite obične, sušite ih fenom neko vreme.

Frizuru kakvu nosi Džej Lo možete napraviti i bez električnih viklera.
pritnscreen/tiktok 

Nežno ih potom uklonite, odmotajte pramenove i protresite rukama, a potom nanesite još laka za kosu za dugotrajniji efekat i voila - dobili ste frizuru po kojoj je prepoznatljiva Džej Lo i to bez pomoći frizera. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!