Dženifer Lopez obožava modu i lepotu, a osim što pokreće trendove garderobom koju samo jednom obuče, i njene frizure uvek su na vrhu omiljenih.

Gotovo da ne postoji žena koja se ne divi njenim talasima u kosi, a nedavno nas je oduševila i popularnim zavesa šiškama kojse bile obožavane tokom 70-ih godina. Sada se odlučila za još jednu popularnu frizuru za 2022. godinu koja je već postala hit i među njenim estradnim koleginicama. Džej Lo je zablistala s punđom koja je posebna zbog nekoliko detalja.

Napravljena je tako da u fokus stavlja razdjeljak na sredini, a sa strane se nalaze lagano razbarušeni pramenovi koji uokviruju lice.

Ali nije Lopezova jedina koja nosi ovu popularnu frizuru. Obožavaju je i sestre Kardašijan, pa ju je tako i Kortni pokazala na nedavno objavljenoj fotografiji.

Ostatak njene kose je potpuno zaglađen, ali dok ju je u uobičajenim verzijama moguće samo očešljati i skupiti u punđu, u ovoj verziji postupak je malo teži jer je razdeljak na sredini pa ju je zahtevnije stilizovati.

Ipak, stilista Endru Ficsimons koji je je stilizovao kosu Dženifer Lopez ističe da se na ovaj način dobija puno sofisticiraniji izgled. Pramenovi koji uokviruju lice čine frizuru samo još zanimljivijom.

Ovu frizuru inače obožava i manekenka Hejli Biber, kao i mlade zvezde popularne serije "Euforija" koje poslednjih nedelja donose nove trendove koji su popularni među generacijom Z.