ZAHVALNA FRIZURA VRAĆA SE NA VELIKA VRATA: Pravo je vreme da je isprobate, a znamo i kako možete da je napravite same

Ove zime nosimo spuštenu punđu.

Visoke punđe zamenile su niske za sofisticiraniji izgled.
Beth Adamson / PA Images / Profimedia 

Zadatak stilizovanja kose u prazničnoj sezoni ove godine je kaj, ako se uzmu u obzir nadolazeće dizajnerske kolekcije s bezbroj novih frizerskih trendova, a jedan od njih je frizura spuštene punđe.

Zašto biste čekali novu sezonu proleće/leto za isprobavanje ove svima poznate i lako ostvariljive frizure koja pritom pruža dozu elegancije. Ove praznične sezone spuštena punđa predstavlja idealan odabir, nezavisno o dešavanju.

Decenijama unazad prisutna na modnoj sceni, a sada se spuštena punđa vraća na velika vrata, a navedeno najbolje dokazuju viđene frizure u nadolazećim kolekcijama renomiranih dizajnerskih imena.

Klasična, zalizana verzija spuštene punđe mogla se videti na predstavljanju nadolazećih kolekcija s potpisom Isabel Marant dok se proslavljeni Tom Ford fokusirao na parti aspekt ove zahvalne frizure u znaku statement ukosnica.

U odnosu na casual varijantu frizure spuštene punđe, njena zalizana verzija zahteva veći trud i korišćenje nekoliko proizvoda, poput regeneratora i maske za podatniju kosu.

S punđom nećete pogrešiti.
Beth Adamson / PA Images / Profimedia 

Uzavisnosti od ličnih preferencija, frizura može imati bočni razdjeljak, po sredini ili da ga uopšte ni nema a detalji poput sjajnih ukosnica učiniće da izgleda prigodno u prazničnoj sezoni.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši