Kao i u modi, postoji nekoliko klasika i kada su fruzure u pitanju, i gotovo da sa njima nikada nećete pogrešiti. Prkose svim trendovima, bezvremenski su lepe, prikladne su za svaku strukturu kose, a takođe divno laskaju licu.

Bez obzira da li imate okrugli, srcoliki oblik lica, ovalno ili četvrtasto lice, da li ste mlađi ili stariji, ove tri frizure su savršene za svaku ženu.

1. Klasični bob

Klasični bob, koji je na zadnjoj strani glave kraći nego na prednjoj i završava se do ivice brade, uvek je dobar izbor. Nežno uokviruje lice i omogućava da izgledate znatno mlađe. Takođe je jednostavan za oblikovanje i može se nositi na najrazličitije načine. Od potpuno ravne kose, do blagih talasa, pa čak i skroz kovrdžav. Takođe super izgleda i sa ili bez šiški, moguće su najrazličitije opcije, zavisno o svačijoj želji.

Bob frizuta već neko vreme je najtraženija.
Instagram 

Njegova prednost je ta i da postoji celi niz verzija boba između kojih možete zabrati pravu za sebe, a koju god da odaberete neće pogrešiti. Francuski, italijanski, nape, stepenasti, lop...

2. Dugački bob

Ukoliko vam je klasičan bob ipak prekratak, onda se možete odlučiti i za dužu varijantu, tj. dugački bob. Frizura srednje dužine završava u visini ramena ili ključne kosti, šišana je ravno ili može imati i pokoji stepen. Koje god da vam je tekstute kose pristajaće vam sjajno, a izvrsno izgleda sa šiškama ili bez njih. Uz to, oblikovanje je obično vrlo jednostavno i može se postići s malo napora.

Dugački bob odlično naglašava lice.
Instagram 

3. Šiške

Bez obzira imate li kratku, srednje dugačku ili dugačku kosu, šiške mogu prilično da osveže svaku frizuru. Možete ih bez problema nositi bez obzira na godine. Daje kosi svež izgled, pruža optički volumen, a tađe skidaju i nekoliko godina sa lica. Od zavesa šiški do vrlo kratkih, ravno ošišanih šiški - izbor je velik. Jednostavno se odlučite za varijantu koja vam se najviše sviđa i koja najbolje pristaje vašem licu, a sigurno da nećete pogrešiti.

Šiške skidaju nekoliko godina sa lica.
Instagram