FRANCUSKI BOB KONAČNO JE DOBIO DOSTOJNOG NASLEDNIKA: "Nape" je preplavio Instagram, nestvarno je šik, a lako se održava

"Nape" bob je nova verzija francuskog, a savršen je izbor za one koji se ne plaše da drastično skrate kosu, a nisu ljubitelji redovnog feniranja.

Frizura koja će vas u proleće 2023 izdvojiti iz mase
printscreen/instagram 

Bob frizure ove godine zaista su se vratile u velikom stilu, a posebno se traže messy varijante koje ne zahtevaju preterano stilizovanje. Zato i ne čudi što je "nape" veoma brzo postao jedan od omiljenih izbora mnogih jer bilo da ga nosite ravno isfeniranog, ili da puštate kosu da se prirodno uvije, ova nova verzija francuskog boba izgledaće sjajno.

"Nape bob" zapravo je kombinacija francuskog i "buzzed nape" frizure, a odlikuje ga visok profil, često ibrijan, dok je rpednji deo na vama - možete ostaviti duže prednje delove ili skratiti šiške.

Dužina je klasična - gde prednji deo kreće malo iznad linije brade, a samo od ličnog stila, ali i hrabrosti zavisi koliko ćete kratko otići pozadi.

Ova frizura dobila je titulu i "najseksipilnije" jer, po mišljenju mnogih dama, nema ničeg zavodljivijeg nego pokazati malo kože, i to na vratu.

nape bob
printscreen/instagram 

"Nape bob" posebno je tražen sad sa povratkom rolki, kao jednostavan način da budete i šik i trendi u isto vreme, a posebno dobro pristaje osobama koje imaju dug vrat.

Ova vrsta boba karakteristična je zbog "A" linije koju vizuelno pravi, gde je najviši deo upravo na samom vrhu vrata, odakle se oštro spušta ka prednjem delu lica. 

Naravno, ovo važi ukoliko ste za drastičniji pad, iako ćete sličan efekat dobiti i sa manje skraćenim zadnjim delom. Ipak, kojugod varijantu da izaberete, budite sigurni da uz ovako nešto nema šanse da budete neprimećeni.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši