COLLARBONE BOB JE OSVOJIO INSTAGRAM: Idealna frizura kada vam treba PROMENA, a tako je laka za održavanje

Collarbone bob frizura idealna je kada vam treba promena, a ne želite nešto što se teško održava i stilizuje,

kosa, bob, collarbone bob, kratka kosa, frizura
printscreen/instagram 

Ova godina vratila je bob frizure na velika vrata.

Ponele su je influenserke, poznate ličnosti... a na mrežama se mogu naći sjajni predlozi za stilizovanje, čak i ako niste vični sa upotrebom prese ili figara.

Ipak, ako niste spremne da veliki rez, već želite da kosu skratite dovoljno da možete da je, u nedostatku vremena, vežete u rep, ali i da ne gubite sate i sate u stilizovanju, za vas je idealan izbor collarbone bob.

Sama reč collarbone dovoljno govori o dužini kose - dakle, tačno do linije kragne. Samim tim, ovo je nešto između boba i loba koji je po deininiciji do linije ramena.

Kod ovog stila šišanja važi pravilo - što neurednije, to bolje, te se ne morate opterećivati savršenim loknama i time da je svaki pramen uredno na svom mestu. Sa druge strane, kosa nije prekratka kao kod boba, što vam daje širok izbor frizura koje su trenutno aktuelne - bilo da su u pitanju talasi, lokne ili slično.

Lejeri su mekši, pad ublaženiji, te kosa dobija na volumenu, što je, priznaćete, nešto što sve želimo.

Najlakši način za stilizovanje je da kosu osušite, naneste malo pene ili gela i izlomite je prstima. Ključ i jeste u tome da deluje messy, a ne uglađeno, a zbog karakteristične dužine delovaćete trendi, šik, ali i edgy bez previše truda.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši