Kao i u modi, postoji nekoliko klasika s frizurama koje jednostavno uvek, takoreći, prolaze. Preživljavaju svaki trend, bezvremeno su lepe, prikladne su za svaku strukturu kose, a takođe divno laskaju skoro svakom licu.

Bez obzira na to oblik lica, jesi li mlađa ili starija - ovo su tri frizure savršene za svaku ženu.

1. Klasični bob

Klasični bob, koji je pozadi podosta kraći od pramenova uz lice je uvek dobar izbor. Nežno uokviruje lice i vešto naglašava crte lica. Takođe je jednostavan za oblikovanje i može se nositi na najrazličitije načine. Od glatkih do valovitih, ali i do vrlo kovrdžavih, sa ili bez šiški - moguće su najrazličitije opcije, zavisno od svačijih ličnih želja.

klasicna bob frizura
Instagram 

2. Dugački bob

Klasični bob je prekratak za tebe? Onda možeš izabrati i dužu varijantu, tj. dugački bob. Frizura srednje dužine, završava se u visini ramena ili ključne kosti, rezana je ravno ili postepeno, može se nositi sa svim teksturama kose i izvrsno izgleda sa šiškama ili bez njih. Uz to, oblikovanje je obično vrlo jednostavno i može se postići bez previše napora.

3. Šiške

Bez obzira na to imaš li kratku, srednje dugačku ili dugačku kosu, pony (frizuru sa šiškama) možeš bez problema nositi u stilu u bilo kojoj dobi. Daje kosi novu energiju svežine, pruža vizuelni volumen zavisno od načina šišanja, a takođe nežno uokviruje lice, što bolje naglašava crte lica. Od zavesa šiški do vrlo kratkih, ravno odrezanih šiški, izbor je zaista velik. Jednostavno se odluči za varijantu koja ti se najviše sviđa i s kojom se osećaš lepo u svojoj koži.