I ove godine decembar je rezervisan za objavljivanje pojmova koji su se najviše pretraživali na Google-u u godini na izmaku. Oni su opet podeljeni po zemljama i u razne kategorije i opet je jedna od kategorija "Kako stilizovati...".

Na prvom mestu deset najčešće pretraživanih stvari koje su počinjale pitanjem "Kako stilizovati..." (podaci za SAD) zasele su farmerke ravnih nogavica. Mnoge je zanimalo i kako stilizovati "boyfriend" farmerke. Našli su se tu i pojmovi poput korseta, džempera, predimenzioniranog pletiva...

Vučji rez je najpretraživanija frizura na internetu u 2021. godini koja daje volumen tankoj kosi.
Instagram 

Na devetom mestu našlo se i pitanje kako stilizovati bob frizuru, međutim jedna druga frizura zauzela je više mesto u pretraživanjima od trenutno najpopularnije frizure. Odmah iza farmerica ravnih nogavica našlo se pitanje - kako stilizovati "vučju" frizuru.

Činjenica da se stilizovanje ove frizure našlo ispred stilizovanja boba bila je dovoljna da vam je detaljnije predstavimo.

Što je "vučja" frizura?

Radi se o kombinaciji vintage shaggy i "omražene" fudbalerke, a kao što i samo ime kaže vrlo je divlja i neobična. Stručnjaci za kosu uzeli su hit-frizure iz dva različita razdoblja, odnosno iz 70-ih i 80-ih, i spojili ih u moderan izgled.

Optičke varke u vidu većeg volumena na kosi sve su popularnije, a od hit tehnika tu su one vrlo jednostavne repaste, kao i nijansiranje kose.

Vučju frizuru u 2021. godini najviše su nosile zvezde poput Majli Sajrus, Bili Ajliš i Keke Palmer.

U galeriji pogledajte neke od primera vučje frizure:

Instagram Vučji rez je najpretraživanija frizura na internetu u 2021. godini.