DAJE UTISAK VEĆEG VOLUMENA: Repasti bob je NAJTRAŽENIJA frizura u salonima

Ovo će obradovati sve žene tanke kose - frizura za veći volumen ipak postoji!

Mario Dedivanović podelio je trik kako pravilno precrtati usne olovkom, a njegov primer sledi i Hejli Biber.
screenshoot/instagram 

Frizeri se koriste raznim tehnikama kako bi kreirali frizuru koja kosu čini gušćom, a jedna od njih je i stepenasti način šišanja. Za vizualno pojačanje uvek posluže i pramenovi u više tonova.

Gusta kosa san je mnogih žena. Nažalost, to kod mnogih nije slučaj. Ali, ne moraš se odreći te želje! Naime, s pravim načinom šišanja i pravim načinom stilizovanja, možeš postići volumen na svojoj kosi.

Optičke varke na kosi sve su popularnije, a od hit tehnika tu su one vrlo jednostavne repaste, kao i nijansiranje kose da se učini da ima više volumena nego što zapravo poseduje.

plava kosa
Instagram 

Posebno su popularne razne nijanse plave boje, od medene do zlatne, uz obavezne neravne krajeve. Čak i vrlo kratki bob ima svoje prednosti na tankoj i retkoj kosi, a ključan korak je pravilna tehnika šišanja.

Okvir lica deluje savršeno uokviren pramenovima plavih tonova, dok tamni koren takođe daje utisak volumena kose jer je kontrast naglašen plavim vrhovima.

pramenovi u kosi
Instagram 

Noviji trendovi donose 'wolf cut' tj "vučiji rez", frizuru naglašenih repastih pramenova različitih dužina, a ovaj stil frizure pretežno vole rokerke i ljubiteljke crnih kreacija.

vuciji rez frizura
screenshoot/instagram 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši