MONEY PIECE - TEHNIKA FARBANJA KOSE STVARA NEVEROVATAN EFEKAT: Kada vidite kako izgleda, POŽELEĆETE ovakvu frizuru

Money piece tehnika farbanja kose za kratko vreme postala je omiljena među ženama

Instagram 

Kraj leta mnogim ženama je najdraže vreme za promenu frizure. Nakon letnjeg odmora vraćamo se svakodnevnim obvezama i rutini, a povratak u svakodnevicu lepši je s novom, osveženom frizurom. Ako želite suptilnu, a opet primetnu promenu, možda će Money piece biće pravi izbor za vas.

Money piece ili face frame jedna je od onih tehnika farbanja koja stvara efekt osunčane kose što znači da ćete na taj način "produžiti leto" u vašoj kosi. Naziv Money piece nastao je od ideje da za najmanje novca dobijete najviše efekta.

Naziv možda zvuči neobično, ali sami opis tehnike jednostavan je: reč je o izradi pramenova strateški oko lica, a može biti izvedena samostalno ili u kombinaciji s balayageom po celoj glavi. Za najlepši utisak važno je pravilno izvući pramenove i stvoriti prirodan kontrast koji nije prenaglašen.

Tajna je u suptilnim i gustim pramenovima smeštenima sa strane uz lice i na područje 'šiški', otkriva Nikolina Perković, piše zadovolna.hr.

Tehnika Money piece, dodaje Nikolina, može biti sjajan izbor za prve pramenove, bez farbanja celekose, a savršeno će izgledati na gotovo svakoj boji kose, smeđoj, plavoj, bakrenoj.

Money piece će osvetliti lice, istaći oči i osvežiti ten, kaže Nikolina.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši