Moramo priznati da leto volimo iz bezbroj razloga, a jedan od njih je svakako taj što se u ovom periodu godine osećamo najbolje u svojoj koži. Zahvaljujući sunčevim zracima i preplanulom tenu kože koji nam omogućava da koristimo minimalno šminke, a ležernost je svakako prisutna kako u modnim kombinacijama tako i kada je reč o kosi.

Budući da leti kosu najčešće držimo zavezanu u visoki rep ili opuštenu punđu, s vremena na vreme volimo da je pustimo i uživamo u ležernom izgledu. Kako je ostalo još samo nekoliko dana do dolaska pravih letnjih vrućina i posvetljivanju kose od sunca, nije na odmet imati pri ruci proizvode koji stvaraju gotovo identičan efekat na kosi.

posvetljivanje pramenova
screenshoot/instagram 

Reč je o sprejevima za posvetljivanje koji su sjajan izbor za sve one koji svoje pramenove od sunca nestrpljivo čekaju.

Takođe, ovaj proizvod ćete voleti jer se vrlo jednostavno nanosi, odnosno dovoljno je poprskati ga duž polusuve kose i prosušiti je na suncu ili fenom za kosu i odmah možete uživati u nešto svežijem izgledu svoje kose.

svetliji pramenovi
Instagram 

Zavisno o željenom efektu, postupak je potrebno ponavljati, a kako je reč o izrazito agresivnom tretmanu farbanja, vrlo je važno kosu dubinski nahraniti hranljivim maskama kako bi izbegli njeno isušivanje.

google images, screenshoot/lilly.rs Proizvodi za posvetljivanje kose