FRIZURA ZA 10 MINUTA: Brzo, lako i praktično, a uspeva čak i najvećim frizerskim ANTITALENTIMA

Žene će se složiti da je lepo negovana i stilizovana kosa- pola posla.

Wanted! 

Ako ste u nedoumici šta biste to mogle promeniti na svojoj kosi, pogledajte nekoliko najpopularnijih predloga frizura koje mozete napraviti same kod kuće, bez odlaska kod frizera.

Znate one dane kada ne znate šta ćete sa kosom - elektriše se, neposlušna je i jednostavno nemoguća za stilizovanje?

U takvim danima jedno od rešenja mogu biti neobavezne frizure, malo podignute i zakačene tako da se jedva drže, koje su već sezonama apsolutni hit.

I pored svakodnevnog užurbanog tempa života koji nam ne ostavlja puno vremena za kreiranje zanimljivih i kreativnih frizura, ne brinite jer za svakodnevni look postoji pregršt zanimljivih bejzik varijanti.

Predlažemo vam da u tim situacijama pokupite u rep ili punđu i tako rešite problem. Kosa vam neće smetati, a izledaće lepo i uredno.

Kao jedna od omiljenih frizura, naročito kada vam kosa nije po volji toga dana, nameće se punđa i to u raznim varijantama, poput one neobavezne visoke ili niske, ali i one uredno lakom uz glavu zalizane kose.

Visok ili nizak rep su takođe odličan izbor za one dane kada imate knap vremena, a baš kao što je to slučaj sa punđice i ove frizure možete upotpuniti modnim dodacima poput ukosnica, šnalica ili marama, koji celokupnu frizuru zaokružuju na pravi način.

Duža kosa ima taj luksuz da rep može ukrasiti sa nekoliko bezbojnih gumica u nizu i tako poneti jednu među popularnijim frizurama ove sezone.

Vrlo efektan detalj su i pletenice, a srećom, to je među prvim frizurama koje smo naučile kao devojčice da pravimo lutkama, pa se smatraju kao najjednostavnija frizura. Pored bejzik pletenice, trenutno je popularna i pletenica uz glavu ili kako je poznato zovu "lažna pletenica".

Još predloga i praktičnog dela pravljenja frizuri pogledajte u videu naše influenserke Tamare Ćolić, poznatije kao Lepa svaki dan. 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši