Život posle karantina nam je doneo mnogo obaveza, a nekad je od presudne važnosti ušteda vremena tokom sređivanja za izlazak iz kuće. U tom slučaju, ali i kada pramenovi jednostavno otkažu poslušnost, valja se okrenuti jednostavnim i praktičnim frizurama koje izgledaju dobro.


Raspuštena kosa ili talasi bez imalo razmišljanja neke su od najlepših frizura, ali podignuta kosa takođe ima svoje čari jer otvara lice i naglasak stavlja na konture i lepotu kože. Evo ideja i tutorijala koje smo izdvojili, a koje će vam sigurno pomoći da prebrodite ‘’loše dane’’.

1.  Niski rep

Frizura s kojom apsolutno nikada ne možete pogrešiti je rep i to onaj niski. Ova frizura neizmerno je ženstvena, jednostavna i krajnje brza za izvesti, a želite li svemu podariti dodatnu stilsku notu, rep možete ukrasiti omiljenom maramom ili zanimljivom gumicom.

 2. Punđa uvek reši stvar!

Isto pravilo važi i za još jednu omiljenu frizuru, a to je punđa. Bilo da se odlučite za visoku ili nisku, izvucite nekoliko pramenova kako biste uokvirili lice i vaša frizura je gotova u nekoliko trenutaka.

3. Treba vam dobar rajf

I ove sezone se rajf vraća na velika vrata i odličan je kada želite zadržati raspuštenu
kosu, ali nemate vremena za detaljnije feniranje ili peglanje.


Možda je izgledalo da borba sa neposlušnom kosom nije laka - ali mislimo da ćete je veoma lako pobediti uz ove tri frizure. Do sledećeg #badhairday, šaljite i pišite nam vaše predloge frizura za ove ‘’krizne’’ situacije.

Foto: Kristoffer Jensen on Unsplash