Ovih dana poprilično uživamo u visokim temperaturama da je praktički postalo nemoguće ne maštati o odlasku na godišnji odmor. More, sunce i miris nešto je čemu se posebno veselimo, pa je tako važno krenuti na vreme sa pripremama za nadolazeći zasluženi odmor kako bi bio što rasterećeniji!

Sigurno smo da ste već sada u potrazi za novim modelima kupaćih kostima koji su zauzeli top mesto u omiljenim high-street radnjama, ali da je leto iza ugla nije očigledno samo u modnom svetu, već je i beauty svet itekako spreman za najtoplije mesece.

devojka se sunca namazana marmeladom za sunce
Freepik 

Leti nam je posebno važno da postignemo preplanuli izgled kože, ali naravno uz adekvatnu zaštitu od sunca, pa se stoga u svakoj skincare kolekciji mora pronaći jedan proizvod koji je postao poprilično popularan već nekoliko sezona unazad, a reč je naravno o marmeladi za sunčanje.

marmelada za suncanje
Wanted, Unsplash 

Oni koji vole sunčanje i postizanje bronzanog tena već su dobro upoznati sa marmeladama i pekmezima za sunčanje, a koji su inače imperativ kada želite da pospešite ubrzate ceo proces tamnjenja kože.

Marmelade kao takve, ne sadže zaštitni faktor, stoga ih je potrebno koristiti u kombinaciji sa omiljenim SPF-om.

krema za suncanje sa spfom
Freepik 

Ovaj proizvod volimo jer na nešto brži i učinkovit način možete postići preplanuli izgled, a sve zahvaljujući moćnim sastojcima poput betakarotena koji podstiče intenzivno tamnjenje i postizanje bronzanog tena.

U galeriji u nastavku pogledajte koje smo to provereno dobre marmelade za sunčanje izdvojili za vas, a sigurni smo i da ćete im se ponovno vraćati!

screenshoot/lilly.rs Pekmezi i marmelade u ulju