Stilizirati kosu u jesen je poprilično veliki izazov, naročito zbog pojačanog vetra i vlage, a najveći problem je postići volumen na  tankoj i beživotnoj kosi.

Bez obzira na to što se danas na tržištu mogu pronaći razni proizvodi za negu i stilizovanje kose, kao i trikovi poput "štipanja kose", ipak najveću razliku zapravo možemo postići velikom promenom - šišanjem.

plava kosa
Instagram 

Definitivno najupečatljiviju promenu stvara nova frizura, a koja kao takva ima moć da osveži naš kompletni izgled. Kao najizazovnija kosa za stilizovanje istakla se ona tanka, bez volumena, a koja brzo gubi oblik, ali i takva se vrlo lako može pretvoriti u gustu grivu.

Tako postoje frizure koje su poput kakve optičke varke jer kosa izgleda gušće, a odličan izbor toga je hit frizura 'vučji rez' ili 'wolf cut'.

frizura vucji rez
Instagram 

Kako joj i samo ime kaže, 'vučji rez' frizuru karakteriše čupavi i slojeviti izgled, kao i kraći prednji pramenovi.

Njena prednost je ta da je jednostavna za održavanje i pomalo divlja, zbog čega je idealan izbor za sve koji ove jeseni teže za promenom! Ova frizura "rođena" je u Koreji, a zahvaljujući glumici iz serije 'Squid Game' postala je neodoljivi trend koji ovih dana viđamo svuda.

glumica iz squid game
Instagram