Baš kao što voli da eksperimentiše s modom, 51-godišnja Dženifer Lopez kroz godine dokazala je svoju sklonost promenama u pogledu frizure, a najnovijom uspela je da oduševi svoje brojne fanove na Instagramu.

Nekada obična devojka iz Bronksa, Dženifer Lopez za naslovnu stranu časopisa Rolling Stone ponela je trendi kratku kosu.

Iako fotografije za novu naslovnicu časopisa ostavljaju bez daha svakoga, duboki dekolte zasenila je nova bob frizura.

Džej Lo se odlučila na veliku promenu koja je oduševila njene pratioce, a komentari i komplimenati na društvenim mrežama od juče na prestaju.

Ako mislite da će ovakva frizura izaći iz mode kada se ošišate, budite bez brige jer frizeri "bob-u" predviđaju veliku popularnost tokom cele godine. Njegova prednost jeste i to što je jako svestran, a raznovrsnost u frizurama nijednog trenutka ne dopušta da dosadni.

Inače, ova frizura je jedna od najmodernijih ove sezone, a frizeri je preporučuju "na sva usta" jer skida godine i daje licu svežiji izgled, a na sve to se lako i stilizuje i gotovo da nema osobe kojoj ne stoji dobro.

Dženifer Lopez gotovo uvek ima savršeno stilizovanu frizuru i u skladu je sa najnovijim trendovima, pa nas tako ne čudi što žene širom sveta svojim frizerima pokazuju baš fotografiju kose ove latino dive.

Shuterstock, Shutterstock Džej Lo voli da eksperimentiše