Kosa srednje dužine uvek je u modi, posebno ako želite promenu ali ne želite da je se odreknete posebno kada poželite da kosu podignete u rep ili punđu.

Pa ako vam je već dosta beživotne kose bez sjaja koja vapi za promenom ova dužna je idealno rešenje jer podiže volumen i kosu čini bujnijom i lepšom.

Mnoge poznate trendseterke odlučile su da ošišaju dugu kosu i ponesu popularnu bob frizuru, a ukoliko ste i vi spoloženi za osveženje look-a, kladimo se da ćete ipak nešto pronaći i za sebe jer dominacija boba ne pokazuje znakove slabljenja. U nastavku smo izdvojili najlepše predloge za midi dužinu boba...

Meki talasi

Kada midi bob ukrasimo mekim talasima, on predstavlja savršenu mešavinu otmenog i ležernog. Zavisno o prilici, koristimo ili četku ili figaro - jednostavno i cool.

Meki talasi daju bob frizuru otmen look
Instagram 

Glatki bob

Klasična ravna bob frizura odiše bezvremenskom elegancijom, iako je vrlo jednostavna za stilizovanje. Preporučamo korišćenje spreja za toplotu i peglu za kosu za ovakav look.

Ravan bob odiše elegancijom
Shutterstock 

Bob sa šiškama

Ovaj midi bob ošišan je ravno, a kako ne bi izgledao prestrogo, sa šiškama dobija poseban šarm i prozračnost. Ako niste spremni na trendi ravne šiške, odlučite se za 'zavesa šiške', odnosno varijantu šiški koje su sa spoljnih strana duže i tako se skladno stapaju s ostatkom kose.

Zavesa šiške čine idealan spoj s midi bobom
Instagram 

Prirodan bob

Ako volite nenametljive frizure, ovaj look je idealan za vas - vrhovi ove frizure imaju lagani završetak prema napolju. To možete napraviti sa fenom za kosu, a bitno da je krajnji rezultat što prirodniji.

Prirodan bob karakteristikuju krajevi koji idu ka napolju
Instagram 

Poigrajte se sa razdeljkom

Osim što bob dolazi u bezbroj varijanti, možete isprobavati i različite razdeljke. Oblikujte kosu npr. u zavodljivu varijantu s razdeljkom sa strane ili po sredini. I sjajna je stvar da zavisno o tome kako razdelite kosu, frizura uvek izgleda potpuno drugačije.

Kako god da podelite razdeljak,, frizura će uvek izgledati drugačije
Instagram