Novi TikTok trik je jednostavan način za postizanje volumena u feniranoj kosi koja je super za svaki dan ili večernji izlazak. Super vest je što vas do savršene frizure deli samo nekoliko koraka:

Već znamo da je TikTok prava riznica jednostavnih recepata, beauty trikova, fitnes i modnih saveta, i sve to na jednom mestu! Ovog puta nas je oduševio petominutni trik za feniranje kose koji je postao viralan, a pokazuje kako u samo tri koraka da postignete savršeno feniranu frizuru.

Ako više preferirate da kod kuće stilizujete kosu, vreme je da isprobate novi, jednostavan trik koji će olakšati feniranje kose.

Jednostavan trik za lokne koji će olakšati feniranje kose.
Instagram 

Video je podelila tiktokerka koja je inače frizerka po zanimanju, a pregledan je preko šest miliona puta. Neki su konačni rezultat uporedili i sa najpoznatijim stilizatorom za kosu Dyson Air Wrap, koji se mnogim zaljubljenicama u negu kose nalazi na listi želja, obzirom da je njegova cena vrtoglavo visoka.

Ipak, postoji trik za koji vam nisu potrebni ni profesionalni fen, niti četka za feniranje, a dobijate rezultat volumena kao da ste upravo izašli iz salona.

@yazblends Easy 5 minute Hair Hack! @behindthechair.com #fyp#hairtok#hairtutorials#hair#bocaraton♬ Toxic x Pony - ALTÉGO

Tehnika je, kao što i naslov videa sugeriše, jednostavan način za postizanje volumena isfenirane frizure sa lepršavim krajevima, a do savršene frizure vas deli samo 3 koraka:

1. Podelite kosu na dva dela i odvojite je od lica. Ne zaboravite da nanesete sprej za zaštitu kose od toplote.

2. Zagrejte fen za kosu i njime pređite po pramenovima koje ste prethodno uvili u jedan dugačak pramen.

3. Raščešljajte kosu tako da prstima nežno prođete kroz nju kako biste opustili lokne.

Kažu da ovaj trik funkcioniše na različitim dužinama kose, samo je bitno da je kosa vlažna, pre nego je uvijete u pramenove. Osušite je samo delomično pre uvijanja, kako biste smanjili izlaganje toploti. Za kraj, kosi dodajte malo laka za kosu kako biste produžili "trajanje" frizure, a tiktokerka lak stavlja dok je kosa još uvijena, pre raščešljavanja prstima, kako bi lokne bile što čvršće.