BOTTLENECK ŠIŠKE SU NA VRHU LISTE NAJTRAŽENIJIH U 2022: Uokviruju lice i ističu jagodice, a lake su za održavanje

Potražnja za bottleneck šiškama raste još od prošlog leta, a stručnjaci predviđaju da će biti na listama jedne od najtraženijih frizura u 2022. godini.

Instagram 

Ukoliko ste sebi u Novoj godini rešili da sebe obradujete nekom vidljivom promenom, kada je reč o fizičkom izgledu, onda za početak treba da ošišate šiške. Ipak, pre šišanja sebi postavite važnih 9 pitanja kako biste bili sigurni u tu odluku.

Dakle utvrdili te da želite novu trendi frizuru, ali uz to tražite jednostavno rešenje koje će vas osloboditi višesatnog stilizovanja kose? Možda biste mogli da razmislite o "bottleneck" šiškama.

Za ovaj trend šiški zaslužna je stilistkinja kose Brajs Skarlet koja ih je predstavila na naslovnici britanskog Voga u avgustu prošle godine, kad ih je nosila Margot Robi.

Potražnja za njima raste od prošlog leta, a stručnjaci predviđaju da će "bottleneck" šiške da budu jedna od najtraženijih frizura u 2022. godini.

"Bottleneck" šiške stilizovane su slično poput zavesa-šiški, ali u sredini su nešto kraće i ređe. Pramenovi koji uokviruju lice su duži i sežu čak do jagodica pa ovakve šiške izvrsno izgledaju i kad se nose s repom ili punđom, što je super jer je frizura postojana i u danima kad nemate volje da perete kosu.

Margot Robi nosi popularne bottleneck šiške.
Chris Pizzello / AFP / Profimedia 

Ovakve šiške lepo uokviruju lice i ističu jagodice, a odličan su odabir ako prvi put šišate šiške jer nisu guste i lako se oblikuju, tvrde stručnjaci za Glamour.

A još jedna prednost ovog trenda je to da zbog različitih dužina, nećete imati problem s njihovim puštanjem, pa nećete morati da prolazite tu, prema mnogim mišljenjima, napornu fazu rasta šiški.

U galeriji pogledajte još verzija bottleneck šiški:

Sipa USA / ddp USA / Profimedia, Instagram Bottleneck šiške su lepo uokvirujusvako lice i ističu jagodice.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši