Neki trendovi u bojanju kose dolaze i odlaze, ali trend smeđe kose osvežene plavim i med pramenovima nema rok trajanja.

Ovog puta se u prvom planu našla nijansa sunny girl blonde koja već sad dominira društvenim mrežama, a super je rešenje za novu sezonu, pogotovo ako ste u potrazi za suptilnim osveženje.

Ova frizura postala je klasik koji pristaje svim nijansama smeđe kose, lako ju je održavati te je prikladna za svako godišnje doba. Bez obzira na to da li je vaša osnovna boja čokoladno smeđa, kestenjasta ili neka druga nijansa smeđe, za svaku od njih postoji savršena nijansa plave koja će osnovnoj boji dodati toplinu i dimenziju.

Pramenovi koji pristaju svim nijansama smeđe kose.
Instagram 

Stručnjaci kažu kako ih je pomalo iznenadio broj klijenata koji traže baš ovakve, svetle nijanse.

Kako profesionalci tvrde, sunny girl blonce je u fokusu svih onih koji žele da naprave odmak od dosadašnje frizure i istaknu se u moru sličnih plavih nijansi.

Nijansa se opisuje kao osunčana jer ima zlatne podtonove.
Instagram 

Nijansa se opisuje kao osunčana jer ima zlatne podtonove, zlatna je i jarka, baš poput sunca, pojašnjavaju frizeri. Kao i uvek kod farbanja, postavlja se pitanje oštećenja kose.

Dženifer Lopez nosi med pramenove već godinama.
Instagram 

Stručnjaci kažu da prelazak u nijansu ili dve svetlije nosi različite rizike, te preporučuju pojačanju negu kose, kako u salonu, tako i kod kuće, s kojima će kosa i dalje ostati zdrava, sjajna i glatka.