Da li ste se ikada pitali kako latino diva Dženifer Lopez postiže i održava njen čuveni "glow", čak i u ovim godinama? Nema sumnje da je prirodno lepa ali tim koji je ulepšava je jedan od najboljih na svetu.

Šminker slavnih Skot Barns je odgovoran za svaki njen makeup tokom svih ovih godina, a kako se vraća sezona šminkanja očiju ne postoji bolja osoba koja će nam pokazati šta je u trendu ove sezone.

 1. Moderne mačkaste oči

Zadimljeni look uz pomoć crne senke i ajlajnera će dati zavodljiv i mačkasti oblik vašim očima. Ne zaboravite da ako ističete oči, ostatak lica treba da bude u neutralnoj nijansi.

mačkaste oči nikada nisu bile modernije
Instagram 

2. Roze sjaj

Roze boja provereno podmlađuje, a prelepo stoji i bledom i tamnijem tonu. Kako biste postigli blistav look, birajte pastelne shimmer senke koje u sebi imaju sjaj i šljokice. Dodajte malo rumenila i bledoroze sjaja na usne.

bledoroze sjaj i rumenilo kojih se džej lo ne odriče godinama
Instagram 

3. Bakar + zlatna

Ne postoji aktuelni način šminkanja od ovog bakrenog. 50 nijansi narandžaste u kombinaciji su zlatnom i nude u trendu je sezonama unazad, a zbog svog prirodnog izgleda, podjednako se nosi i u dnevnim i večernjim varijantama.

zlatno i nude su sezonama u trendu
Instagram 

Bronzer je u ovom slučaju neizbežan, a u nastavku pogledajte turtorijal kako se bronzer pravilno nanosi:

Kako pravilno naneti bronzer? TikTok/ nakedpoppy

 Još neka makeup izdanja Dženifer Lopez koja će vas bez sumnje insiprisati pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Makeup look-ovi latino dive