Uz dobar korektor i podlogu, maskara je definitivno jedan od najvažnijih beauty proizvoda koji daje onaj final touch celom make up looku.

Baš iz tog razloga smo uvek u potrazi za idealnom maskarom koja će naglasiti oči i dati megavolumen trepavicama. Od onih jeftinijih do skupocenih, veganskih i push up maskara – isprobale smo sve, ali se nekako uvek vraćamo maskarama drogerijskog ranga koje su neverovatno efikasne poput luksuznih.

Ukoliko ste u potrazi za maskarom koja čini čuda na trepavicama, a drogerijskog su ranga nastavite da skrolujete.

MAKEUP REVOLUTION - Big Lash maskara

Široka četkica poseduje kraće i duže dlačice koje su idealne za najbolje prekrivanje svake trepavice
printscreen/alexandar cosmetics 

Odličan izbor maskare za postizanje dramatičnog efekta i dodatni volumen trepavica. Široka četkica poseduje kraće i duže dlačice koje su idealne za najbolje prekrivanje svake trepavice. Odlikuje je lagana formula u crnoj boji koja je namenjena za svakodnevnu upotrebu jer nema bojazni od stvaranja grudvica i osećaja težine.

KIKO Milano - A Holiday Fable Miracle Lash Makeover maskara

Intenzivna crna boja daje im snažan i dramatičan izgled.
printscreen/ fashionandfriends 

Upotpunite svoj make up izgled maskarom Miracle Lash Makeover za duge i guste trepavice koje dolaze u prvi plan. Jedna od prednosti Kiko maskare jeste dugotrajnost koja broji do 12h izdržljivosti na trepavicama, što je čini odličnim saveznikom u prilikama koje zahteva perfektan izgled. Intenzivna crna boja daje im snažan i dramatičan izgled.

Essence - I love Extreme Crazy Volume maskara

Essence maskara je najpovoljniji na listi, a veoma je tražena u drogerijama
screenshoot/lilly.rs 

Intenzivno crna, kremasta tekstura je savršena za isticanje svake pojedinačne trepavice, dok ekstra velika plastična četkica pruža senzacionalan volumen. Essence maskara je najpovoljniji na listi, a veoma je tražena u drogerijama iz razloga što trepavicama stvara veći volumen, daje im dužinu i podiže ih.

L'Oreal - Air Volume Mega maskara

L’Oreal Paris Air Volume Mega maskara pruža mega volumen, bez otežavanja.
screenshoot/lilly.rs 

L’Oreal Paris Air Volume Mega maskara pruža mega volumen, bez otežavanja. Trepavice instat podiže i čini ih laganim poput pera. Maskara ima četkicu s dva tipa vlakana, a ono što je sjajna vest jeste da je kremasta formula pogodna i za osetljive oči. Veoma je nadogradiva, što je čini pogodnom i za dnevne i za večernje prilike samo dodajući jedan sloj više.

Maybelline - Lash Sensational maskara

U samo nekoliko poteza četkicom daje megavolumen trepavica.
printscreen lilly.rs 

Formula Lash Sensational maskare je obogaćena uljem divlje ruže - daje osećaj lakoće i pruža osećaj negovanih i mekih trepavica, i mineralnim pigmentima - koji utiču na intenzitet boje. Takođe, ona ima čak 10 slojeva češljića na četkici, koje izdvajaju svaku trepavicu posebno, povećavajući volumen iz korena. U samo nekoliko poteza četkicom daje megavolumen trepavica, a osim toga, ovo je jedna od najprodavanijih maskara na svetu.