ZARA Pruge

Jedan od omiljenih dezena mnogih ljubitelja mode - pruge, i ovog proleća će biti u trendu. Iako nisu rezervisane samo za jednu sezonu, možemo se složiti da su prugaste košulje, majice ili haljine odličan izbor za odevne kombinacije tokom toplijeg vremena.

Bilo da su horizontalne ili vertikalne, pruge u svim oblicima odlično idu uz razne modne kombinacije. Odvažne ljubiteljice mode vole da ih kombinuju sa drugim dezenima, ali je veliki broj onih koji vole da nose pruge kao jedinu šaru u svom outfitu. Kada je u pitanju neutralnija kombinacija, na primer plavo-bela košulja na pruge klasičnog kroja i bele pantalone, pruge odaju utisak ozbiljnosti. U slučaju kada su šarene i kombinovane sa ležernim komadima u bojama, postiže se razigranost u celom outfitu.

pruge su hit proleća
instagram / juliesfi 

Odlično je što se prugasti komadi odeće mogu nositi u raznim prilikama, bez obzira da li je reč o formalnijoj ili potpuno ležernoj modnoj kombinaciji. Čest izbor je, na primer, prugasta majica kratkih rukava u kombinaciji sa farmerkama i belim patikama jednostavnog dizajna. Takva odeća je odlična za, na primer, svakodnevne obaveze kada želite da izgledate elegantno i da se osećate udobno.

Pruge na neki način „začine” outfit i on postaje posebniji nego što bi bio da nosite samo jednobojne komade bez šare, a ipak nisu tako upečatljivi kao, na primer, cvetni dezen.

U galeriji na početku teksta vam donosimo izbor najzanimljivijih komada iz high street ponude.

Bonus video

Bomber jakna Tiktok/yanarbk

Izvor: fashion.hr/ WAnted A.N.