Kada želite da izgledate skupo, ključ nije da potrošite čitavu platu na komade highend brendova. Činjenica je da je lako zaljubiti se u skupu haljinu, cipele ili torbu koji papreno koštaju, ali za luksuzan look nekad je dovoljan samo jedan detalj.

Postoje određeni komadi zbog kojih svaka garderober može izgledati skuplje. Mi smo izdvojili 7 koji će vaš look popeti na poptuno novi nivo, i izgledati kao da je sklopljen od komada iz premium kolekcija.

1. Satenska haljina

Prva na listi je haljina koja već nekoliko sezona ne silazi sa trona najpopularnijih i to nije tek tako, bez razloga.

Činjenica je da nijedan model haljine ne izgleda tako skupo i uglađeno poput satenskih, a možete ih nositi u svim prilikama - od posla, u kombinaciji sa sakoima i bluzama, preko šetnje sa drugaricama, do izlaska u grad.

2. Ekru jeans ili pantalone

Svetle nijanse farmerki posebno su popularne ove godine, ali je savet da, umesto da birate beli džins, izaberete ecru nijansu uz koju svaka kombinacija dobija na ceni.

3. Majice ili košulje sa prugama

Pruge su popularne i ovog proleća, i spadaju u defintivno najomiljenije dezene zaljubljenica u modu. Nevezano da li birate majice sa prugama, ili košulje, budite sigurni da će vaš look uvek izgledati skupo u ovoj kombinaciji.

4. Odelo u mornarsko plavoj boji

Mornarsko plava deluje posebno elegantno, a najbolje od svega je, ukoliko uložite u odelo u ovoj boji, komade možete nosii i odvojeno. Uostalom, topliji dani su kao stvoreni za nijanse koje nisu tako "teške" kao što je crna, a danas odela možete nositi i uz patike, i sa visokim potpeticama, sandalama ili mokasinama.

5. Glomazne minđuše

Glomazne minđuše za kul luk
instagram/svetlanabjelan 

Kada želite da izgledate kao da ste uložili dosta truda u svoj izgled, ali u stvarnosti nemate niti vremena niti strpljenja, pokušajte da kombinaciji dodate upečatljiv nakit poput glomaznih minđuša koje nisu skupe ali tako izgledaju. To će biti dodatak zbog kojeg će sve izgledati posebnije.

STRADIVARIUS Pogledajte ponudu chunky minđuša.

6. Tote torba

Proleće donosi nazad u modu i pletene i platnene torbe, a poseban plus je ukoliko imate u svojoj kolekciji tote model sa kojim svaka kombinacija izgleda šik.

7. Oversize košulja (naročito bela)

Oversized košulje već neko vreme su na modnom tronu kao jedne od najpopularnijih modela, a svoju dominaciju nastavile su i u 2023.

Njihova lepota ogleda se u tome da bez imalo napora dobijate kombinaciju koja uvek izgleda lepo i elegantno.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Prolećna modna kapsula Instagram/treatingthestreetslikearunway

Izvor: Wanted J. S.