Manekenka Kaja Gerber, ćerka supermodela Sindi Kraford, odlična je modna inspiracija za modne ljubitelje jer kombinuje cool stajlinge sa lakoćom i puno stila.

U slobodno vreme Kaja bira ležerne komade, a njena kolekcija patika je zaista impresivna. I ne samo da se drži poznatih brendova kao što su Nike, Converse, New Balance ili Adidas, već često nosi modele koji tek treba da budu hit.

Lepa brineta, kojoj svi predviđaju sjajnu karijeru u svetu mode, u poslednje vreme ne napušta još jednu manekenku koja je sve popularnija i za koju svi kažu da će biti nezaobilazna ove godine.

Kaja Gerber u Onitsuka Tiger patikama
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

U pitanju je veoma elegantan i upečatljiv model Tiger Mexico 66 japanskog brenda Onitsuka.

Japanski brend poznat po visokokvalitetnim patikama i kultnom dizajnu. Osnovan 1949. godine, i dalje je bio specijalizovan za košarkaške patike. Međutim, tokom godina, Onitsuka Tiger je postao sinonim za bezvremensku eleganciju i funkcionalnost.

Karakteristične pruge sa strane i bezvremenski dizajn čine modele brenda veoma atraktivnim i praktičnim.

Patike su dostupne u velikom broju boja i dezena, a Kaja radije nosi crni model sa belim prugama jer je bezvremenski i svestran. Inače, Onitsuka su patike koje karakteriše posebno uzak profil i kontrast su dominantnim glomaznim modelima iz prošlosti.

Kako ih kombinovati? Ne postoje stroga pravila, pa odlično izgledaju uz haljine, suknje, teksas... Kaja je sa puno stila kombinovala farmerke širokih nogavica, beli top i mantil, a izgled je bez greške nadogradila kačketom, dok je njen šminka bila minimalna.

 Bonus video

Kako očistiti bele patike tiktok/carolina.mccaule

   Izvor: tportal.hr/ Wanted A.N.