Kada govorimo o popularnim modelima patika za proleće, činjenica je da se koplja lome oko dva brenda - New Balance i Adidasa. I da, koje god da odaberete, nećete pogrešiti, no, ukoliko imate šire stopalo ili bilo koji problem druge prirode, poput čukljeva, pojedini modeli neće biti najbolji izbor.

No, to ne znači da ne možete da pratite trendove. Naprotiv. U moru modela koji su "in", 8 su se pokazali kao najudobniji. Neki imaju širi đon, drugi su pravljeni od mekše kože, te su iz tog razloga prijatniji za nošenje. 

Mi smo izdvojili one koji imaju najbolje recenzije, te obavezno imajte u vidu ove modele ukoliko planirate da kupite nove patike za proleće.

Samba Spezial

Ukoliko ste ludi za Gazelle ili Sambom, probajte sa Spezial. Ne samo da je dizajn sličan, već je ovaj model daleko udobniji za devojke sa širim stopalom, što smo i same isprobale. S obzirom da je koža meka, nećete imati problema sa bočnim žuljevima, a patika ne gubi formu.

New Balance 9060

Sa "daddy" modelima nema greške, te su New Balance sportske patike uvek "sigurica". 

New Balance 530

isto kao i za prethodni - nema greške. Model koji je savršena simbioza udobnosti i stila.

Pročitajte još: JEDINE TRENDY CIPELE KOJE SKIDAJU GODINE: Viralan model vole žene od 20 do 50 godina, a PREUDOBNE SU

Nike Dunk Low

Nike Dunk Low je u poslednje vreme postao gotovo opsesija trendseterki, a radovaće vas da znate da je reč o modelu koji odgovara i devojkama sa širim stopalom.

New Balance ct302

Još jedan model koji em izgleda lepo, em je udoban. Svakako, preporuka je svaki od ovih modela probate i procenite koji vam najviše odgovara.

Adidas Ozweego

Još jedan model koji se zasluženo našao na ovoj listi. Ne samo da je reč o patikama koje su lepe, već su i veoma udobne, a uz to imaju širi kalup zbog čega su idealan izbor za devojke sa širokim stopalima.

Vans

Klasik sa kojim nema greške. Patike koje obožava i Kim Kardašijan moraju da se nađu na vašoj listi.

Nike V2K run

Patike za trčanje odavno više nisu rezervisane samo za sport. Udobne su, stajliš, i lako se kombinuju, te sa ovim modelom nećete imati problema.

Bonus video:

Isabel Marant patike iz 2010 Tiktok/annabjorkjohansson_

Izvor: Wanted J. S.