Fashion stil glumice Tamare Dragičević od samog starta nam je velika inspiracija, a slavna lepotica nebrojeno puta je dokazala da joj nema ravne u kombinovanju trendy komada.

Glumica zna kako da izgleda "stajliš" i skupo, i bira detalje koji podižu outfit na novi nivo. Ovog puta, naš fokus bila je jedna njena starija kombinacija upravo jer je izdanje zaokružila patikama koje su trenutno najpopularnije

Tamara Dragičević u New Balance patikama.
instagram/tamaradragicevic 

Reč je o modelu New Balance 9060 i ne moramo da vam kažemo da je ove patike gotovo nemoguće naći. A opet, Instagram feed nam je preplavljen fantastičnim primerima trendseterki zbog kojih smo se još više zaljubile u pomenuti model. 

Reč je o New Balance 9060 Blue Haze, a ova interesantna, prljavo plava nijansa, samo je patikama dala poseban šmek.

Pročitajte još: JAKNA TAMARE DRAGIČEVIĆ JE JEDINA NA KOJU TROŠIMO PARE BEZ GRIŽE SAVESTI: #1 model iz kog nećemo izlaziti ove godine

Taj plavi sportski model je skoro nemoguće naći u radnjama u Srbiji, a i u onlajn šopovima uz njih neretko stoji – rasprodato.

Glumica je patike iskombinovala sa neodoljivom zelenom midi haljinom i oversized sakoom, što samo potvrđuje ono što smo i mislile - New Balance 9060 savršeno ide i uz suknje i uz haljine, odela, farmerke... i za dan i za veče, te ukoliko negde spazite ove patike, obavezno ih rezervišite na vreme.

Bonus video:

Prolećna modna kapsula Instagram/treatingthestreetslikearunway

Izvor: Wanted J. S.