Tamara Dragičević ponovo je opravdala titulu jedne od najstilizovanijih žena u Srbiji. Talentovana glumica u prošlosti je u više navrata uspela da nas ostavi bez daha sjajnim kombinacijama, a sada nas je samo podsetila zašto mnogi kopiraju njen stil iznova i iznova.

Tamara se fotografisala u neodoljivoj kožnoj jakni, idealnoj za prelazno vreme, odnosno za međusezonu, no kako je zima konačno posustala, ovakvi modeli idealan su izbor za svakodnevne outfite. 

Popularni "kožnjaci" ove zime su bili #1 model za zimu, doduše, govorimo o jaknama sa toplom postavom, no trendeterke ništa manje nisu nosile ni klasične modele, u kombinaciji sa krznenim prslucima.

Zato i ne čudi što klasične kožne jakne nose titulu vanvremenskog komada koji će biti moderan i sad i zauvek, i nosiv i tokom hladne sezone i kada je vreme nešto toplije.

Pročitajte još: OUTFIT TAMARE DRAGIČEVIĆ BIO JE MELEM ZA OČI DOK NISMO VIDELI PATIKE KOJE SU FASHION SAN: Model koji žele sve it devojke

"Kožnjaci", ili "bajkerske jakne" kako ih još zovu, definitivno su modeli koji će vas služiti godinama i biti uvek u trendu.

Mi smo prelistali ponudu omiljenih highstreet brendova i izdvojili najlepše modele, vredne vašeg novca, za koje smo sigurni da se nikada nećete pokajati što ste ih kupile.

pull and bear Pogledajte kakve kožne jakne se mogu naći u omiljenim highstreet prodavnicama poput Zare, Reserveda, Stradivariusa, Bershke ili pak Pull and Bear.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠTO MI SE VIŠE UDVARAO, JA SAM SE VIŠE ZALJUBLJIVALA! Tamara Dragičević otkrila detalje ljubavi sa Petrom Benčinom Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!