Tamara Dragičević i Petar Benčina važe za jedan od najomiljenijih glumačkih parova u Srbiji.  Među fotografijama koje često dele na društvenim mrežama, povremeno dozvole svojim pratiocima da malo zavire i u njihova četiri zida.

Stan u kom žive sa svojom decom Lazarom i Stašom prava je mala oaza udobnosti i prijatnosti. Skockan i ušuškan odaje utisak prave porodične atmosfere.

Tamara Dragičević i Petar Benčina
pritnscreen/instagram 

Na fotografijama sa druženja se vidi da oni vole da ugoste svoje prijatelje i kolege kao što su Miloš Biković, Jelisaveta Orašanin, Miodrag Radonjić, Stojan Đorđević...Pozadinsko svetlo iza police pojačava osećaj topline i ugodnosti.

Siva garnutira osvežena je žutim jastučićima, dok je bela polica oko TV-a preko celog zida. To je mesto za knjige, zanimljive figure i vaze, dok su na drugom zidu slike.

„Svaki vid pomoći je dobrodošao, ne bežim od toga, ali to ne znači da ne kuvam, ne peglam i ne čuvam decu. Pomenuta slika je odraz realne situacije iz našeg doma, nije nameštena. Postao je manir da šerujemo samo one fotografije na kojima savršeno izgledamo, a činjenica je da smo svi ponekad nervozni jer moramo da stignemo na sto strana, teško nam je da ostavimo dete“, rekla je Tamara jednom prilikom.

Ona uvek ima pomoć svog supruga Petra, a kada dođe vreme za odmor, tu je garnitura u dnevnom boravku, koju voli i njihov pas.

Što se tiče spavaće sobe, u kojoj Tamara voli da ugađa klincima, ona je dekorisana svetlim nežnim nijansama, prenosi Zadovoljna.rs

Možda će vas zanimati: "MUVANJE JE BILO NIKAKVO" Ljubavni počeci Tamare Dragičević i Petra Benčine nasmejaće vas do suza

Bonus video

ŠTO MI SE VIŠE UDVARAO, JA SAM SE VIŠE ZALJUBLJIVALA! Tamara Dragičević otkrila detalje ljubavi sa Petrom Benčinom Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!