Da život nekad piše najlepše ljubavne romane dokaz je priča Tamare Dragičević i Petra Benčine.

Par važi za jedan od najskladnijih na domaćoj glumačkoj sceni, i mnogima su inspiracija kakav odnos treba da bude.

Kruna njihovog skladnog braka svakako su mališani Staša i Lazar, ali malo je poznato kako je uopšte i počela njihova ljubavna priča.

Glumica je jednom prilikom otkrila da joj je u početku bilo veoma neprijatno da toliko šeta sa Petrom, kao da je postala svesna toga da joj se sviđa tek kada je otkrila da se ona sviđa njemu. Simpatije vremenom postale obostrane, a i Benčina nije odustajao, uprkos stidljivosti Dragičevićeve.

Kruna braka Tamare Dragičević i Petra Benčine su njihove ćerkice.
pritnscreen/instagram 

- Petar mi nije bio simpatija, dok nisam shvatila da sam ja njemu simpatija. Bilo ga je odjednom „mnogo". Mi sa klase smo išli negde i onda je stalno sa nama on išao. Sedeo je pored mene, a kada sam osvestila da mu sviđam, shvatila sam da nije ni on loš (smeh). Desila nam se jedna zanimljiva situacija nakon jednog kastinga. Završili smo kasting i krenuli smo ka kućama zajedno, bilo je leto i 40 stepeni - prisećala se ona.

Tamara Dragičević i Petar Benčina zajedno su od studentskih dana.
ATA Images 

- Šetali smo, pa smo seli na piće, a ja sve vreme razmišljam zašto šetamo toliko. Zaista nije bilo nikakvo muvanje. Kod Brankovog mosta smo se rastali i već mi je bilo neprijatno što sam toliko šetala. Samo sam se mami poverila, a nisam ni znala da mi se sviđa. Ja sam se tad njemu svidela - objasnila je Tamara u emisiji "Balkanskom ulicom", pa se osvrnula i na prvi poljubac.

Tamara Dragičević i Petar Benčina jedan su od najskladnijih parova na glumačkoj sceni.
ATA Images 

- Prvi put smo se poljubili na Novom Beogradu, a zaprosio me je na moru. Mislili smo da svadba neće nadmašiti veridbu.

Podsetimo, dok svojevremeno plovili čamcem oko ostrva Korčula u Hrvatskoj, Benčina je u jednom momentu kleknuo, izvadio prsten i zaprosio je. Šokirana glumica je jedva izgovorila "da".

Tamara i Petar su 2016. godine "stali na ludi kamen". Prema glumičinoj želji, venčanje je bilo organizovano na Adi Bojani, uz prisustvo porodice, najbližih prijatelja, te muzike.

I dan-danas se vole kao i prvog dana, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram, printscreen/instagram Tamara Dragičević i Petar Benčina važe za jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!