Kada govorimo o popularnim patikama, Adidas je, bez sumnje, na prvom mestu još od prošle godine. Iako se činilo da su mu "tron" drmali popularni New Balance modeli, sve se promenilo od kada su se u modni fokus trendseterki vratile Spezial Handball

Ovaj model jednoglasno je proglašen za najlepši model za 2024. upravo zbog dizajna koji je dopadljiviji većini ljudi, a kada na to dodate i udobnost i beskrajne mogućnosti kombinovanja, jasno je zašto pomama za Spezial patikama ne prestaje. 

U prvi mah, it devojke su "poludele" za krem, odnosno "Aluminium" modelom. Međutim, ma koliko da izgleda lepo, ima veliki problem - izuzetno se prlja, a morate priznati, ništa gore od isflekanih patika od prevrnute kože. 

Srećom, Adidas je izbacio još modela, a onda su, gotovo preko noći, trendseterke prebacile fokus na patike koje su nešto između braon i kaki nijanse, odosno "Earth strata gum 2".

Adidas spezial patike.
solebox.com 

Pročitajte još: 8 PROLEĆNIH OUTFITA KOJI ĆE UVEK BITI VANVREMENSKI: Ne morate da kupujete novu odeću, kombinujte šta imate na šik način

Ne moramo da vam kažemo da ovaj model nestaje sa polica kako se pojavi, a modne zaljubljenice već su pokazale da Earth strata nemaju konkurenciju. 

Adidas spezial patike su broj jedan.
solebox.com 

Potražnja je tolika da se na nekim preprodajnim sajtovima mogu naći i za duplo više novca, a trendseterke ni to ne sprečava da nabave svoj "hot" par.

Istini za volju, dovoljan je jedan pogled na patike da nam bude jasno zbog čega su toliko popularne, i zašto baš za ove Adidas Spezial smatraju da su najlepše patike ikada!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Isabel Marant patike iz 2010 Tiktok/annabjorkjohansson_

Izvor: Wanted J. S.