Kada govorimo o obući za toplije dane, nekada su trendseterkama prva ascocijacija na proleće bile baletanke i mokasine, no danas ćete, u 99% slučajeva dobiti drugačiji odgovor - patike, i to ne bilo koje. 

Naravno, reč je o Adidasu koji suvereno dominira uličnim trendovima mesecima, naročito Samba i Gazelle modeli koji su gotovo uvek rasprodati u prodavnicama. Međutim, sada su dobili dostojnog naslednika i it devojke su saglasne da se skoro nisu pojavile lepše patike. 

Model koji spaja najlepše od 3 modela - Sambe, Gazelle i Sambae, gotovo preko noći postao je najtražniji, što rezultira time da kako se pojave na policama prodavnica, tako nestaju brzinom svetlosti. 

Naravno, govorimo o Handball Spezial patikama, od kojih je naročito popularan njihov model u boji peska. 

Pročitajte još: JEDINE PATIKE KOJE ŽELIMO ZA PROLEĆE: Chic, moderan i efektan dizajn čini ih savršenim za sunčane dane

Trendseterke ga kombinuju na najrazličitije načine, uz farmerke, odela, haljine i suknje, a s dolaskom pravih prolećnih dana, tek ćemo videti kombinacije uz najpopularnije patike za 2024.

Model dolazi i u nekoliko boja, od kojih su najpopularnije gorepomenute u bež varijanti i crne, iako su sve traženije i zelene, kao i izuzetno retke (ali prelepe) u kaki nijansi (fotografija u nastavku). 

Izuzetno su udobne, a odgovaraće i devojakama koje imaju širu nogu. 

Ukoliko su Spezial patike koje želite, jedino možemo da vam kažemo da se naoružate strpljenjem i da pažljivo pratite online ponude prodavnica s obzirom da nema sumnje da će u narednim mesecima biti prava pomama za ovim modelom, ali, dovoljan je jedan pogled na ove elegantne retro patike da shvatite da je malo "mučenja" vredno jer iz ovog modela nećete želeti da izađete čitave godine.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Isabel Marant patike iz 2010 Tiktok/annabjorkjohansson_

Izvor: Wanted J. S.