Kada je reč o patikama, teško da trenutno postoji popularniji model od Adidas Sambi koji se vratio na velika vrata i brzinom svetlosti naterale sve trendseterke da se bespogovorno zaljube u njih na prvi pogled.

Retro model iz 1949. godine doživeo je novu popularnost, a već su ga prošetale i brojne slavne dame poput Bele Hadid, Hejli Biber, Emili Ratajkovski i mnogih drugih, a danas je gotovo nemoguće da prelistate Instagram feed da ne vidite makar jednu influenserku u legendarnim patikama.

Iako je klasični model bio dugo jedan od najpopularnijih, čini se da su devojke spremne i za malo boje, te sve više biraju i Sambice raigranih tonova koje čak i najdosadniji look podižu na viši nivo.

Zato ne čudi što proslavljeni nemački brend vešto koristi ogromnu popularnost svog kultnog modela pa konstantno lansira nove verzije, a u susret novoj sezoni lansirali su Spezial model koji neodoljivo podseća na Samba samo je od prevrnute kože.

Posebno su privukle pažnju krem sa crnim i crvene sa rozim detaljima, što ne treba da čudi ako se uzme u obzir da je crveno boja sezone.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Isabel Marant patike iz 2010 Tiktok/annabjorkjohansson_


Izvor: Wanted V.P.