Upravo je predstavljena na Zarinoj aplikaciji i već je na dobrom putu da postane kraljica praznične sezone koja počinje za nekoliko nedelja. Sofisticirana, elegantna, laskava i zaista seksi – to je satenska slip haljinau vatrenoj crvenoj boji koja izgleda kao da je izašla pravo iz garderobe Viktorije Bekam.

Zarin novi maksi model sa minimalističkom estetikom delikatno pada niz telo bez stezanja ili urezivanja, čime se postiže zaista atraktivan vizuelni efekat. Haljina sa V-izrezom takođe dolazi sa tankim bretelama koje se spajaju pozadi stvarajući spektakularan izrez koji postaje glavni detalj ovog dizajna.

Zara maxi svilena haljina u crvenoj boji
ZARA 

Uprkos zadržavanju klasične siluete, upečatljiv detalj leđa i spektakularna crvena boja čine ovu haljinu Inditex-ovog vodećeg brenda savršeno elegantnim izborom za sve predstojeće praznične zabave.

Tu je i činjenica da se crvena boja ističe kao jedan od velikih trendova u sezoni jesen/zima 2023, što ovaj model čini pravim hitom. Pored toga, ova satenska haljina nalik gotovo trenutno podseća na haljine koje je Viktorija Bekam nosila nebrojeno puta, samopouzdana ljubiteljka ovog kroja i nijansi poput crvene.

Viktorija Bekam Instagram/victoriabeckham