PULL&BEAR, ZARA Haljine do 20e za jesen 2023

Iako vreme govori drugačije, jesen nam je stiglo i vreme je da pričamo o haljinama koje jedva čekamo da nosimo komade koji će biti aktuelani u novoj sezoni.

Kao i uvek, i ova jesenja sezona nas podseća da ne pratimo slepo trendove, već da ulažemo u klasične komade koji prkose duhu vremena i zrače bezvremenskom privlačnošću. 

maxi haljina
Instagram 

Koliko se trendovi brzo menjaju i smatraju se nestalnim, odnosno iz mode izlaze velikom brzinom kojom su i postale hit. Zato danas svoj orman obnavljamo po nekoliko puta u sezoni, a za neke odevne komade je prosto suludo davati veću svotu novca.

Iako želimo da ispratimo svaki mogući najnoviji trend, to je nekada vrlo teško finansijski izvodljivo i zato smo odlučili da vam barem malo sačuvamo novac u novčaniku kupovinom trendi haljina za jesen.

Pogledajte našu fotogaleriju na početku teksta i pogledajte naš izbor dugih jesenjih haljina koje se mogu naći do 20 evra.

Pročitajte još: HALJINA KOJA IZGLEDA DOBRO SA SVIM MODELIMA ČIZAMA: Otkrivamo high-street verzije koje smo već stavili u korpu