U doba digitalnih upoznavanja, mnogi ljudi su možda umorni od prevlačenja levo-desno na Tinder-u. Neprekidan krug matchovanja, kucanja i potencijalnih dejtova sa strancima može postati iscrpljujuće. Ali sada postoji jednostavniji i direktniji način na koji možemo upoznati srodnu dušu. To je jednostavna bela majica koju je dizajnirao novi brend Eclat Atelier iz Pariza, sa štampom koji bi mogao da osveži vaš ljubavni život.

Klasična bela majica, ali drugačija i autentična

Bela majica je klasičan komad odeće koji svi imamo u ormanu, a Eclat Atelier majice su nam na Instagramu privukle pažnju jer dolaze sa specifičnom porukom. Napravljene su od 100% pamuka i pažljivo dizajnirane od strane brenda koji je relativno nov, ali već prepoznat po svom inovativnom i cool uniseks dizajnu. Od svih majica u njihovoj ponudi, ova se izdvaja unikatnim printom na poleđini majice, koji je kreiran u dve boje, crnoj i crvenoj, da privuče pažnju.

Poruka i QR kod sa linkom

Ono što ovu majicu čini drugačijom je podebljana poruka odštampana na poleđini: „Hoćeš da se udaš za mene?“. Ova direktna poruka će sigurno privući pažnju svakoga ko slučajno pogleda. Pa, umesto da trošite sate na skrolovanje kroz aplikacije za sastanke, sada možete da izrazite svoje namere glasnim i jasnim na zabavniji način - a možda čak i da vam se posreći i upoznate nekoga koga vredi upoznati.

Pored toga, ispod pitanja je KR kod, koji možete prilagoditi i dodati svoj Instagram URL ili bilo koji drugi URL koji želite. Ovo omogućava drugima da brzo i lako prikupe više informacija o vama – kao što su vaši hobiji, interesovanja i način života – i da vam se onda jave. Ovo je zaista jedinstven i kreativan način da podelite nešto o sebi sa strancima, bez razmene ijedne reči. Posebna napomena - majica se mora prati na 30° i sušiti samo na vazduhu kako bi otisak ostao vidljiv i postojan.

Eclat Atelier je posvećen održivoj proizvodnji

Pariski brend Eclat Atelier je tim od sedam veštih dizajnera koji su posvećeni kreiranju izuzetnih komada. Svaka porudžbina je pedantno izrađena sa najvećom pažnjom, osiguravajući da nikada ne ugroze kvalitet. Kao zagovornici održivosti, oni proizvode svaki artikal tek nakon što je porudžbina kreirana, čime se obezbeđuje minimizacija otpada i daje prioritet odgovornoj proizvodnoj praksi.

 Izvor: Miss7hr