Da se ne treba plašiti promena, kao i da su one vrlo dobrodošle u svakom segmentu života, jasno nam dokazuje i popularna influenserka Dunja Jovanić.

Poslednjih nedelja poznate dame ne odolevaju lako promenama u vidu frizura, a tom timu se priključila i Dunja.

Ona se danas odlučila za najtraženiji momenat na kosi poslednjih godinu dana, a u pitanju su, naravno, šiške.

Dok dužinu ostatka kose nije dirala, šiške je skratila u stranu, a svojim novim imidžem se pohvalila i na Instagram Story-u.

Dunja Jovanić ošišala šiške Instagram/ imfashionbabe

Frizure sa šiškama su poslednjih godina naročito popularne jer u potpunosti mogu promeniti izgled i dati mladalčki izgled, a tome svedoče i lookovi poznatih trendseterki.

Čak i oni koji nisu spremni na promene rado nose "lažne šiške", ali čini se da je Dunja jedna od influenserski sa najviše promena na kosi.

Njena najdrastičnija promena bila je kada se ošišala na skroz kratko, danas tzv. pixie cut, a pre toga bila je plavuša po prvi put u životu.

Najdrastičnija promena Dunje Jovanić bila je kada se ošišala na skroz kratko.
printscreen/instagram 

U intervjuu za Elle je 2020. godine pričala o svojoj promeni i priznala da je svaka promena naročito inspiriše.

"U poslednjih deset godina imala sam velike promene frizura, jer je to nešto što ja volim. Smatram da je to najlakša i najbrža promena koju svaka žena sebi može da priušti. U zavisnosti do toga kako vam je kosa stilizovana, koje je boje i dužine, možete totalno da promenite svoj izgled", rekla je Dunja, pa dodala:

"Verujem da kada žena promeni frizuru, prodiše i bude inspirisana da promeni i neke druge stvari u svom životu", zaključila je influenserka.

Da joj je promena svakako dobrodošla mogu svi primetiti svi na mrežama koji je prate. Naime, posle nekoliko dana od gubitka svog dugodišnje kuce Bejbi, Dunja se od nje oprostila dirljivom porukom.

Dunja Jovanić napravila promenu u frizuru nakon tragedije psa.
Instagram 

Iako nova frizura neće mnogo promeniti u tom pogledu, nadamo se da će je inspirisati za nove stvari i početke promena.