"NE MOGU DA ZAMISLIM ŽIVOT BEZ TEBE, NAŠE RUTINE..." Dunja se oprostila od svoje Bejbi i pokazala šta je PRAVA LJUBAV

Dunja Jovanić podelila je na Instagramu video snimak putem kog se oprostila od svoje mezimice, psa Bejbi

Dunja Jovanić napravila promenu u frizuru nakon tragedije psa.
Instagram 

Naša uspešna influenserka Dunja Jovanić više od 10 godina živela je sa svojim psom, ženkom Bejbi, koju je mnogo volela, a koja je, nažalost, preminula.

Dunja je prethodnih dana otkrila da se njen ljubimac ne oseća dobro, a danas je sa svima podelila trenutke iz prethodnih godina sa svojom Bejbi i dirljivom porukom uputila poslednji pozdrav.

"Draga moja Bekice apotekice,

Bila si najvažniji deo mog života još od zime 2010. kada te je Dunja kupila krišom u 2 rate od svog studentskog džeparca, jer je tata rekao da je pas ipak velika obaveza i da mi to ne treba. Bila si svih ovih godina moja najdraža obaveza na svetu. Koliko si me toga naučila, koliko sam se promenila uz tebe, kako si mi pokazala šta znači lojalnost i odanost i kako se voli...

Reč ‘ljubavi’ nikada nisam mogla da prevalim preko usta dok na tebi nisam ‘izvežbala’. Za sve ove godine, toliko sam puta bila izdana od svojih najbližih, ali nikada od tebe. Nikada se nisam osetila samom, a toliko je bilo prilika. Bila si moj najverniji prijatelj, vrlo često moj jedini saputnik u najtežim momentima i ako ikada budem dobra majka, to će biti zbog tebe", napisala je Dunja i dodala:

Dunja se na Instagramu oprostila od svoje Bejbi
Instagram 

"Ne mogu sebi da oprostim toliko toga…ne mogu da oprostim što ti nisam produžila život još 15 minuta ili 15 dana, a dala bih sve za to. I ne mogu da zamislim život bez tebe, bez naše rutine, bez tvojih šapica koje su me grebuckale čim otvorim oči…

Svi koji su me znali, od komšije, do konobara koji mi ne zna ni ime, do mojih najbližih ljudi, znali su me sa tobom. Kako ću reći Mateji, kako ću reći komšiji kada me pita ‘gde vam je kuca’, kako ću im objasniti da nema više moje Beke….i koliko ću samo biti sama…

I Beko moja, po prvi put u životu se neću praviti da sam ok. Biću loše, jer se tako osećam i nemam snage da to skrivam. Znam da će mnogi misliti da patetišem, jer ‘ti si samo pas’, ali za mene si bila sve na svetu.

Moja Beko mala, nije Dunja mogla da te sačuva, a toliko je želela… Zauvek si moja prva beba, moja prva ljubav, moj prvenac i moj ponos."


Mnoge poznate dame poput Ivane Maksimović, Zorane Jovanović Zorannah i Anđelke Tomašević uputile su podršku Dunji u ovim teškim i bolnim trenucima.

U snimku koji je podelila, Dunja je pokazala delić prelepih trenutaka koje je provela sa svojom mezimicom.

Dunja bila veoma vezana za Bejbi
Instagram 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši