Popularna influenserka Dunja Jovanić često se nalazi na meti kritika i prozivki, zbog čega neretko odluči da se oglasi i obrati "hejterima".

Naime, mnogi znaju da Dunja godinama ima psa ljubimca koji se zove Bejbi. Za njega je izuzetno vezana, a nedavno je njen mezimac imao manje poteškoće sa zdravljem, a te informacije je i Dunja delila na svojim Insta storijima.

Prema mišljenju pojedinih korsnika Instagrama "kap koja je prelila čašu" bio je trenutak kada je Dunja pokazala kako inhalira svog psa.

Dunji Jovanić je najveći oslonac u životu pas Bejbi, bez kog nigde ne ide
Instagram 

Naime, Dunja je ispričala da je veterinar ustanovio da njen pas ima fibrozu pluća, zbog čega mora da prima terapiju i ne sme više mnogo da šeta. Ona je istakla da je, budući da joj je žao da Bejbi stalno bude zatvorena u stanu, odlučila da nabavi kolica za pse i da je u tome izvodi napolje.

U moru oprečnih reakcija koje je dobila u prethodnom periodu, na jednu je odgovorila.

- Svaki put kad vidim ovo pomislim: Da vidim ovu scenu na ulici tačno bih rekla "kakvi sve debili šetaju među nama, voze kuče u kolicima". I Bože, koliko bih samo bila u krivu i koliko grešna zbog takve površne misli. I onda to probam da preslikam na sve ostale potencijalne situacije, da zapamtim da mi ne padne na pamet nikad nešto slično.

Dunja Jovanić odlučila je da kupi kolica svom psu, kako bi mogla da ga izvodi napolje
Instagram 

A ti ne daj da te pogodi ako sretneš takav pogled, ljudi smo, glupi smo, šta ćeš. Važno je šta je stvarnost i da ste vas dve dobro - napisala je Dunji jedna pratiteljka nakon snimka na kojem vozi psa u kolicima.

- Od kada Bejbi ima kolica, susrela sam se sa raznim pogledima i opaskama, što na ulici, što na mreži. Meni je jasno da to ne može svako da razume, ali verujte mi, ja ne želim vaše mišljenje na ovu temu. Za one koji nisu ispratili, Bejbi je bolesna i zabranjena joj je svaka aktivnost, previše radovanja, kontakt sa drugim kucama, da se ne bi zaigrala, pa nakon toga imala problem da se izbori za vazduh.

Dunja Jovanić proverava da li kolica odgovaraju njenom psu
Instagram 

Čak je preporučeno da uopšte ne izlazi napolje. Ja želim da ona ima utisak da i dalje ima "normalan" život, da ide sa mnom svuda kao i do sad i moj izbor su kolica za pse. Sve i da je Bejbi potpuno zdrava i da imam kolica, to bi bio moj izbor i čak ni tu ne bi bilo prostora komentarima.

U ovoj situaciji, gde se ne zna koliko ćemo moći da održavamo i 30 odsto trenutnog kapaciteta pluća, molim vas bez suvišnih komentara, jer ih ni ja nemam za vas, a nikada ne znate šta se krije iza - napisala je Dunja nakon poruke koju je dobila.

Dunja Jovanić odgovorila hejterima koji je prozivaju jer psa šeta u kolicima
Instagram