Svoje pratioce baš ume da iznenadi. Dunja Jovanić je jedna od najpoznatijih i najangažovanijih influenserki na našim prostorima, pa samim tim niko nije očekivao da će uskoro promeniti profesiju. U svetu influensera poznato je da su Dunja Jovanić i Tamara Ćosić, koja je na Instagramu poznatija kao Lepa svaki dan, dobre koleginice ali i prijateljice.

Neretko se dešava da saradnje između influensera ne prođu na način na koji su očekivali, ali retko o tome govore. Ovoga puta, Dunja je na svom storiju prokomentarisala obaveze Tamare Ćosić, zbog čega se ubrzo našla na udaru tviteraša.

dunja jovanic
screenshoot/instagram 

- Uđem na Insta stori, Lepa svaki dan popila litar i po turske kafe, izmazila mačku. Napravila onaj bord. Isplanirala narednih šest godina života. Vidim ja pre neki dan kod nje, napisala ona ujutru na stori: "Jedva čekam praznike da se naspavam". Pa ako je tako tebi, kako je nama? - rekla je Dunja kroz smeh.

Ipak, Dunjinu šalu mnogi nisu shvatili kao šalu. Korisnici društvenih mreža su ovaj potez okarakterisali kao prozivku na Tamarin račun i da je popularna influenserka zapravo želela da kaže da ima mnogo više posla u odnosu na Tamaru.

"Da li i vi ponedeljkom ujutru ovako pod***avate drugarice? Lepa, pored ovakvih prijatelja, neprijatelji ti ne trebaju. Kako je samo zla, ja prijatelje nikada ovako javno ne bih pod***avala. Dunja je ladno ljubomorna na Lepu".

tamara cosic
Instagram 

"Možda zato što ima veća usta od nje. Lepa bar ima onaj salon kao neko pokriće za svoju priču, a ova u sobi snima spotove za Bajine pesme".

"Se*e Dunja, da prostite. A šta ona radi? Osim što sada kao ne pije kafu. Spava sa kerom. Šeta kera. Snima kera. Ker spava sam. Dunja se kupa, ker je gleda. Ker jede. Dunja i ker kod veterinara. Zaista naporni dani", glasili su tvitovi na račun Dunje Jovanić, koja je nedavno objavila stare fotografije svog izgleda.