Influenserka Dunja Jovanić iznenadila je svoju babu Mirku odlaskom u bisokop, koji je rezervisala samo za njih dve, kako bi odgledale zajedno film "Toma".

Dunja je na svom Instagram profilu otkrila kako je priredila iznenađenje svojoj babi, koja jako dugo nije izlazila nigde zbog situacije sa koronom, jer je se veoma plaši.

- Dragi ljudi, da vam objasnim šta se danas dešava. Sreda je i ja sam se uputila u Pazovu i idem da pokupimMirku i da je iznenadim. Znate da se baba Mira jako boji korone, što ja u potpunosti razumem. Međutim, Mirka je oduvek bila smešna i zabavna, a sada kad god je nazovem i koji god razgovor da započnem, ona mi samo priča o statistikama koliko je zaraženo i koliko je umrlih. Ja je razumem. Ceo život je žena navikla da je u pokretu, da je na točkovima i dan danas vozi. Jednostavno i kada bi mene zatvorili toliko dugo u kuću ne bi mi bilo svejedno - rekla je ona i dodala:

dunja jovanic
Instagram 

- Postoje neke stvari koje su do nje, a neke koje su do nas koji smo do nje. Kada sam ja gledala film "Toma", to je bilo pre neke tri nedelje. Pomislila sam na to kako bi to bio sjajan film za Mirku, pošto bi je sa jedne strane film vratio u to vreme, a s druge strane i najvažniji razlog zašto je vodim je to što će joj dati neku novu temu o kojoj može da priča, a da to nije korona.

Jovanićeva je istakla da je htela prošle nedelje, takođe u sredu, da vodi Mirku u bioskop.

- Mi ne znamo šta će se desiti. Mirka mi je ujutru javila da ne dolazim po nju. Ja ću je sad pozvati da vidim da li je spremna i bukvalno šta nam Bog da- kazala je ona i otkrila da Mirka ne zna gde će ići njih dve.

Dok su putovale kolima, Mirka je Dunju više puta pitala gde idu, a pričala joj je sve vreme o vestima iz "crne hronike", kako je Dunja rekla.

dunja jovanic
Instagram 

Čim su stigle i ušle unutra, Dunja je rekla zbog čega su tu.

- Dovela sam te da gledaš film "Toma", same ćemo biti- poručila joj je Jovanićeva.

- To si ti obezbedila, tako?- pitala je Mirka.

dunja jovanic
Instagram 
dunja jovanic
Instagram 

Na kraju je Mirka sumirala utiske kada je reč o filmu.

- Film je oduševio i vratio u neko vreme unazad 30, 40 godina. Oči su mi bile vlažne više puta - ispričala je ona.

Dunjin gest je oduševio njene fanove na Instagramu, gde je dobila pregršt poruka, na koje je ona odgovorila na svom storiju.

- Čitam vaše poruke od sinoć i koliko ovaj gest raznežio vas, toliko ste i vi mene. Znate kad naviknete da je neko stalno u pokretu, da ide u korak sa svetom, i onda taj neko krene stalno da vrti iste priče, to me uvek rastuži jer mi govori da za tog nekog vreme polako staje. Tako je moj deda Pera vrteo tri priče u krug... "A Malezija...to je zemlja krijumčara, a kad sam bio u Egiptu." Bude mi jako teško što ne mogu da uradim ništa da to promenim, ali eto, bar sam joj jedan dan promenila i jednu novu temu dala - napisala je Jovanićeva.

dunja jovanic i baba mirka
Instagram