Dunja Jovanić jedna je od naših najuspešnijih influenserki. Popularna je u Srbiji, ali i u regionu, njen brend Bebe obožavaju mnoge dame, ali o svom privatnom životu retko govori. Sa pratiocima na Instagramu rado deli savete, iz sveta mode i lepote, anegdote iz svog života, pokreće bitne teme, a iako je veoma komunikativna, u razgovoru za Story.hr otkrila je da teško pušta ljude u svoj život.

- Iako sam ja veoma komunikativna, nasmieana i znam s ljudima, takođe sam dosta zatvorena i jako teško puštam ljude u svoj život. Imam jako mali krug prijatelja i to je jednostavno nešto što je u mojoj prirodi, ali moram priznati da sam još zatvorenija od kada se bavim javnim poslom, jer nikad ne znate zašto neko želi da vam priđe, da li je to da bi dobio nešto od tog prijateljstva, bio poznat ili nešto treće, kaže Dunja.

Dunja Jovanić važi za jednu od naših najuspešnijih influenserki
Uroš Arsić i Boško Bunuševac 

Svoj ljubavni život vešto krije, a otkrila je i kakve muškarce voli.

- Postoji pravilo koga se držim i koga ću se uvek držati, a to je da svoj privatni život ne otkrivam i ne delim sa svetom, jer se tiče mog privatnog mira koji mi i te kako odgovara. Što se tiče muškaraca, ne postoji poseban tip kojem težim, ali volim oštroumne, pametne, zrele, uspešne muškarce koji znaju što hoće, znaju ceniti i poštuju sve ono što sam ja, iskrena je Dunja.

O ljubavi ne voli da govori ali otkrilaje da je privlače pametni i zreli muškarci
pritnscreen/instagram 

Da se muškarci "boje" uspešnih i ostvarenih žena potvrđuje i Dunja.

- Čim je žena ostvarena i uspešna, muškarac smatra da za njega tu nema mesta i da neće imati čime da je očara, tako da su baš retki ti muškarci koji imaju hrabrosti da priđu, rekla je Jovanićeva.

screenshoot/instagram, Instagram Ona je jedna od naših najuspešnijih influenserki

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!